Πάρε μαθήματα στιλ από τις επώνυμες και ψήφισε την καλοντυμένη της εβδομάδας!

H αγαπημένη συνήθεια -πλέον – και σπουδαία πηγή έμπνευσης για το τι να φορέσεις αλλά και πως να συνδυάσεις τις τάσεις της φετινής μόδας είναι οι επώνυμες φίλες μας. Φορέματα, κοσμήματα, ανδρόγυνες λεπτομέρειες, παπούτσια και τσαντάκια που μας ξετρελαίνουν και προδίδουν αν όχι τη δική τους προσωπική αισθητική, τις γνώσεις των συνεργατών τους που δεν είναι άλλες από τις μεγαλύτερες stylists του κόσμου.

Για ακόμη μία εβδομάδα σου συγκεντρώνω τις πιο καλοντυμένες επώνυμες φίλες, ξεχωρίζω την απόλυτα chic εμφάνιση της Cate Blanchett και σου ζητώ να ψηφίσεις και να αναδείξεις την καλοντυμένη της εβδομάδας που μας αποχαιρετά.


Η Kate Hudson προσάρμοσε το πιτζάμα trend στη ζωή της με σύνολο 3.1 Philip Lim. H Zoe Saldana επέλεξε ένα πολύ κομψό με διακριτική διαφάνεια φόρεμα του οίκου Preen ενώ η Οlivia Wilde oλόσωμη μαύρη φόρμα με την υπογραφή A.L.C.


Η Αmanda Seyfried έκανε μία απλή στιλιστικά επιλογή με φόρεμα μαύρο με χρυσές λεπτομέρειες του οίκου Michael Kors. H Anne Hathaway φόρεσε μακριά από ταφτά δημιουργία Τοm Ford και η Βlake Lively έδειξε απόλυτα sexy μέσα στο κόκκινο Isabel Marant φόρεμα που το συνδύασε με nude Christian Louboutin ankle boots.


H Cate Blanchett έκοψε την ανάσα με το λευκό φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι του οίκου Givenchy. H Miranda Kerr ως κεντρικό πρόσωπο της αλυσίδας ρούχων φόρεσε total σύνολο Mango. H Sarah Jessica Parker έβγαλε την κοιλίτσα της έξω – μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν – με φούστα και τοπ Erdem.


H γλυκιά Jessica Alba επέλεξε κόκκινο σε κλασική pencil γραμμή φόρεμα που έκανε διακριτικό peplum στην περιφέρεια του οίκου Christian Dior. H Kristen Stewart επέλεξε φόρεμα της Catherine Malandrino και γόβες Christian Louboutin και η Kate Moss σε βόλτα της στο Λονδίνο φόρεσε μπότες Isabel Marant και γούνα σε απόχρωση baby blue του οίκου Fendi.

Read More

And More