Jessica Alba: Μαθήματα στιλ μέσα από 15 looks που ξεχωρίσαμε!

H Jessica Alba είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες με πρόσωπο γλυκό, χαρακτηριστικά ζεστά και σώμα γεμάτο καμπύλες που είναι σχεδόν αδύνατο να μην κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου. Η Jessica εκτός από όμορφη και καλή ηθοποιός σα να έχει και ωραία αισθητική αφού το ντύσιμο της συχνά γίνεται το επίκεντρο σχολίων – θετικών – και η ίδια ολοένα και κερδίζει πόντους από όλες εμάς. Όταν οι γυναίκες σε ψηφίζουν και σε αναγνωρίζουν ως καλοντυμένη τότε είναι σαν να έχεις την μεγαλύτερη αναγνώριση του κόσμου.

Τι κάνει όμως το στιλ της Jessica Alba τόσο επιτυχημένο;
Οι επιλογές της είναι πάντα θηλυκές, σε κλασικές γραμμές χωρίς πολλές υπερβολές και στοιχεία εντυπωσιασμού. Φροντίζει τα ρούχα της να αναδεικνύουν το σεξαπίλ της και όχι να το τονίζουν ενώ ξέρει πολύ καλά ποια είναι τα δυνατά σημεία στο κορμί της κι αυτά υπογραμμίζει. Ξέρει και ντύνεται ανάλογα με το σώμα της καλύπτοντας τις περισσότερες φορές τα πόδια της με παντελόνια σε loose γραμμή αλλά και φούστες και φορέματα που φτάνουν μέχρι το γόνατο και πιο κάτω. Αγαπημένα της χρώματα είναι τα γήινα με το μπεζ και το μαύρο να επικρατούν ενώ τολμάει να παίξει με τα trends και τις χρωματικές αντιθέσεις χωρίς ποτέ να κάνει υπερβολές.

Μέσα στην καθημερινότητα δεν χάνει το στιλ της με κομμάτια που σου δίνουν έμπνευση για το δικό σου ντύσιμο. Αγαπάει τα παντελόνια με prints, τα τζιν με χρώμα που τα συνδυάζει με μονόχρωμα τοπ και jackets ενώ επιλέγει σχεδόν πάντα casual αξεσουάρ.

Το μυστικό της επιτυχίας στο ντύσιμο της Jessica Alba είναι πως ντύνεται σαν μία φυσιολογική γυναίκα που ξέρει τι να βάλει με γνώμονα τον τόπο, τον χρόνο και το σώμα της.

Δες τις 15 εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε κάνοντας “κλικ” εδώ.

Read More

And More