Τι φόρεσαν οι celebrities; Ψήφισε την καλοντυμένη της εβδομάδας!

To fashion week στο Παρίσι έριξε αυλαία και οι επώνυμες που έδωσαν το “παρών” στην λαμπερή εβδομάδα μόδας δεν θα μπορούσαν να μην επιλέξουν δημιουργίες με τις πιο επώνυμες υπογραφές. Άλλοτε οι επιλογές τους ήταν της aνοιξιάτικης Ready to wear συλλογής κι άλλοτε της χειμερινής.

Φορέματα, ανδρόγυνα στιλ και αξεσουάρ που αναβάθμισαν πολλά από αυτά μας τράβηξαν την προσοχή και δεν θα μπορούσα να μην σου συγκεντρώσω τις πιο καλοντυμένες και να σου ζητήσω να επιλέξεις την δική σου αγαπημένη. Εμείς ξεχωρίζουμε την Jessica Alba.

/
H Marion Cotillard βρέθηκε στο show του γαλλικού οίκου Dior και επέλεξε φόρεμα με μαύρο μπούστο με την υπογραφή του οίκου. Η Salma Hayek φόρεσε μαύρο ταγιέρ με pencil φούστα και σακάκι που έκανε peplum του οίκου Gucci. H Jessica Alba έκανε μία από τις πιο στιλάτες εμφανίσεις στην εβδομάδα μόδας με total σύνολο Stella McCartney.

/
H Sarah Jessica Parker ολοένα και συχνότερα εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό με φόρεμα με δαντέλα στο τελείωμα του και τσάντα Jimmy Choo. H Jessica Chastain βρέθηκε στο πάρτυ της Carine Roitfeld με μακρύ μαύρο φόρεμα που τόνιζε τη μέση της ένα κομψό ζωνάκι. Με ολόλευκο φόρεμα, παλτό, τσάντα και παπούτσια του οίκου Louis Vuitton βρέθηκε η Emma Watson στο λαμπερό show.

/
Η Νicole Richie έκανε πολλές ενδιαφέρουσες εμφανίσεις κατά την παραμονή της στην γαλλική πρωτεύουσα αλλά επέλεξα το κόκκινο φόρεμα στράπλες φόρεμα του οίκου Valentino. Αναμφισβήτητα μία από τις πιο σικάτες της εμφανίσεις. Η Amanda Seyfried φόρεσε total σύνολο του οίκου Givenchy. H ηθοποιός που είχε υποδυθεί την Coco Chanel, Αudrey Tatou, φόρεσε μακρύ μαύρο φόρεμα με διαφάνεια στο μπούστο, Giambattista Valli.

/
H εγκυμονούσα Δούκισσα του Cambridge σε δημόσια εμφάνιση της με καφέ παλτό με τη βρετανική υπογραφή Hobbs. H επίσης εγκυμονούσα Kim Kardashian βρέθηκε στο Παρίσι στο πλευρό του Kanye West με μαύρο Givenchy κοστούμι. H Miranda Kerr και πάλι στο αεροδρόμιο με λεοπάρ Stella McCartney ζακετάκι, τσάντα Givenchy και γυαλιά Miu Miu.

/
H Rihanna ήταν στο Λονδίνο με σκοπό το λανσάρισμα της σειράς ρούχων με την υπογραφή της και φυσικά φόρεσε μία από τις δημιουργίες της -με υπογραφή River Island. H Victoria Beckham σε αποχρώσεις του καφέ -μπορντό φόρεσε παλτό με την δική της υπογραφή. Η Karlie Kloss, το γνωστό μοντέλο, επέλεξε φόρεμα από την συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013-14 της Mary Katrantzou.

Read More

And More