Ποιες είναι οι καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Oι celebrities επιλέγουν επώνυμες δημιουργίες, κάνουν συνδυασμούς με ενδιαφέρον, πρωτοπορούν, μας μαθαίνουν να ντυνόμαστε ανάλογα με τον χώρο στον οποίο βρισκόμαστε αλλά και να επιλέγουμε γραμμές στα ρούχα που κολακεύουν το σώμα μας. Τι θα φορούσες σε ένα φεστιβάλ; Σε ένα παρτυ; Σε μία βόλτα με το αγόρι σου; Πάρε ιδέες μέσα από τις πιο επώνυμες γυναίκες του πλανήτη και φυσικά ανάδειξε το στιλ που σου κλείνει πονηρά το μάτι.

Το στιλ που εμείς ξεχωρίζουμε για την εβδομάδα που μας πέρασε είναι της Charlize Theron. Εσύ;

/
Η Sarah Jessica Parker βρέθηκε στη Βουδαπέστη και πιο συγκεκριμένα στο πάρτι γνωστής εταιρίας και επέλεξε παλτό μαύρο που τόνισε τη μέση της και το συνδύασε με καλσόν από μαύρη δαντέλα και μπλε γόβες. Η Κate Hudson με μαύρο φόρεμα με σκίσιμο μπροστά που σούρωνε διακριτικά στη μέση έδωσε το παρών σε εκδήλωση περπατώντας επάνω στα χρυσά peep toes του οίκου Dior. H Olivia Palermo με μαύρο φόρεμα με διαφάνεια στα μανίκια. Μας άρεσε πολύ που έπαιξε με πολύχρωμα αξεσουάρ της εταιρίας Pikolinos.

/
Το μοντέλο ή αλλιώς άγγελος τη Victoria Secret, Alessandra Ambrosio, φόρεσε λευκό με δαντέλα που το συνδύασε με εντυπωσιακό καπέλο και ankle boots του οίκου Isabel Marant. H Alexa Chung με απόλυτα casual διάθεση συνδύασε το τζιν σορτσάκι της με ένα ζευγάρι Converse. Στο αεροδρόμιο πέτυχε ο φωτογραφικός φακός την Charlize Theron με μαύρο skinny παντελόνι, τοπ με zebra επάνω της εταιρίας Madwell και μποτάκια Rag&Bone.

/
Η Gisele με casual – rock ντύσιμο κινήθηκε στις γκρι – μπεζ αποχρώσεις και μας άρεσε πολύ! Η Gwyneth Paltrow επέλεξε την ασπρόμαυρη διχρωμία της σεζόν σε ένα φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Dior και το συνδύασε με κομψές γόβες που δένουν στον αστράγαλο με την υπογραφή Manolo Blahnik. H Jessica Alba φόρεσε καμπαρντίνα σε έντονα χρώματα του οίκου Kenzo και μποτάκια Rag&Bone.

/
Λευκό επέλεξε και η Kate Bosworth και το συνδύασε με καφέ ankle boots ενώ η Rihanna έκανε ακόμη πιο ξεκάθαρο πως φέτος η μόδα δεν θέλει απλά να φοράμε φλατ παπούτσια αλλά να επιλέγουμε πιο sporty γραμμές. Σακάκι με σορτσάκι Rag&Bone, plus σκουλαρίκια Chanel. H αδερφή της Beyonce φόρεσε ένα φόρεμα με έντονο print τα λεμόνια της εταιρίας Alice&Olivia.

/
H Victoria Beckham με total μαύρο σύνολο κράτησε τσάντα της δικής της συλλογής και τίμησε μία από τις ισχυρότερες τάσεις της σεζόν: το minimal. Η Rosie Huntington Whiteley με δερμάτινο παντελόνι, μπλούζα με ρίγες και γκρι τσάντα με την υπογραφή του οίκου Saint Laurent. H Sienna Miller με αρκετά κοριτσίστικη διάθεση φόρεσε μαύρο φόρεμα ανάγλυφα λουλούδια της εταιρίας Topshop.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ CELEBRITIES; ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

Read More

And More