BEST DRESSED: Τι φόρεσαν οι celebs αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε κι αυτή την εβδομάδα πολλές επώνυμες με ρούχα από τις επόμενες συλλογές μεγάλων οίκων. Με αξεσουάρ που έδωσαν πολύ χαρακτήρα στις εμφανίσεις τους και συνδυασμούς που μας γέμισαν με ιδέες και έμπνευση.

Η εμφάνιση που ξεχωρίζουμε αυτή τη εβδομάδα είναι αυτή της Cara Delevingne. Εσύ ποια ξεχωρίζεις; Ψήφισε!

/
Η Katy Perry που θα παραδεχτώ πως σπάνια με συγκινεί με τις στιλιστικές της επιλογές αυτή τη φορά έκανε την ευχάριστη έκπληξη επιλέγοντας μακρύ φόρεμα σε ίσια γραμμή του οίκου Giambattista Valli. Η πράσινη απόχρωση με τις χρυσές ιριδίζουσες λεπτομέρειες και τη χρυσή λεπτομέρεια στη μέση, ταιριάζει πολύ με τη λευκή επιδερμίδα και τα μαύρα μαλλιά της σταρ. Η Alexa Chung με πουλόβερ γκρι και τζιν παντελόνι που το συνδύασε με μοντγκόμερι πανωφόρι και βαλίτσα Louis Vuitton. H Cara Delevingne επέλεξε κι έκανε ένα total black look και το συνδύασε με trainers σε ασημί μεταλλική απόχρωση.

/
Η Eva Longoria επέλεξε φόρεμα με λευκή-μοβ διχρωμία που είχε έντονους ώμους του οίκου Elie Saab και το συνδύασε με κλασικές γόβες Jimmy Choo. H Kate Hudson φόρεσε το μαύρο φόρεμα που χωρίζεται σε δύο κομμάτια με την φούστα να είναι από δέρμα της Barbara Bui. H Kate Middleton που πλέον η κοιλίτσα της είναι αρκετά έντονη κινήθηκε στις σομόν αποχρώσεις με παλτό της Tara Jamon και τις αγαπημένες της LK Bennett γόβες.

/
Η Κate Moss φόρεσε το αγαπημένο της χρώμα που δεν είναι άλλο από το μαύρο σε όλο της το σύνολο και το συνδύασε με μποτάκια Isabel Marant και τσάντα Balenciaga. H Zoe Saldana φόρεσε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας που θέλει τις κοιλίτσες μας έξω με την υπογραφή Calvin Klein και συνδύασε άψογα τα Jimmy Choo peep toe sandals της. Νεανική, δροσερή και απόλυτα in fashion, η Yβόννη Μπόσνιακ μας άρεσε πολύ!


Η Jennifer Aniston με girlie μαύρο φόρεμα που το συνδύασε με μαύρα Jimmy Choo πέδιλα. Η Sarah Jessica Parker επέλεξε λευκό φόρεμα σε ίσια γραμμή με έντονο V στο λαιμό που το φώτισε με statement necklace και το συνδύασε με σουέντ γόβες. Η Kate Bosworth με μαύρο φόρεμα Οscar de La Renta μας άρεσε πολύ.

Read More

And More