Met: Τι φόρεσαν οι επώνυμες στο κόκκινο χαλί; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη

Η βραδιά αφιέρωμα στην μόδα, στο μουσείο Metropolitan στη Νέα Υόρκη κάθε χρόνο δίνει την ευκαιρία σε παγκόσμιας φήμης fashonistas να επιλέξουν λαμπερά ρούχα, ιδιαίτερα αξεσουάρ και να γεμίσουν το κόκκινο χαλί με μόδα. Η βραδιά αυτή είναι αρκετή εκλεκτικοί αφού η είσοδος δεν είναι ανοιχτή για όλες τις επώνυμες αλλά μόνο για εκείνες που ονομάζουμε ως A list ονόματα.

Κι έτσι κι έγινε και φέτος με την Anna Wintour να δίνει την ευκαιρία στην Kim Kardashian που τόσα χρόνια έβλεπε την πόρτα του μουσείου κλειστή να συνοδεύσει τον σύντροφο της Kanye West στο κόκκινο χαλί. Highlight της βραδιάς όμως δεν ήταν η Kim Kardashian – ευτυχώς- αλλά οι λαμπερές τουαλέτες που επέλεξαν οι star με θέμα το punk.


H Alexa Chung επέλεξε φόρεμα μεαύρο με διαφάνεια με την υπογραφή Erdem. H Blake Lively με εντυπωσιακή μακριά τουαλέτα του οίκου Gucci.


H Emma Watson φόρεσε μαύρο φόρεμα με έντονα σκισίματα του οίκου Prabal Gurung. H Gwyneth Paltrow με φούξια φόρεμα που δεν κολάκευε ιδιαίτερα το σώμα της και με διαφάνει στο μπούστο του οίκου Valentino.


H Jennifer Lopez τίμησε την Αμερικάνικη μόδα επιλέγοντας μακριά τουαλέτα του Michael Kors. Η Jessica Alba με ηλικαμένο σώμα φόρεσε μαύρη δαντέλα Τοry Burch.


H Jessica Biel που φόρεσε χαλκά στη μύτη για να μπει στο κλίμα ‘punk’ Giambattista Valli. H Julianne Moore με πράσινο φόρεμα της Stella McCartney.


To ζεύγος Kanye West – Kim Kardashian φόρεσαν δημιουργίες του οίκου Givenchy ενώ mini φόρεμα της Mary Katrantzou επέλεξε η Karolina Kurkova.


H Katie Holmes που έχουμε καιρό να δούμε, επέλεξε εξώπλατη δημιουργία του Calvin Klein ενώ η Kristen Stewart περπάτησε το χαλί με ολόσωμη φόρμα της Stella McCartney.


H Kylie Minogue κινήθηκε στην ασπρόμαυρη διχρωμία του ιταλικού οίκου Moschino. H Madonna με σύνολο Givenchy by Ricardo Tisci γέννησε και πάλι ερωτηματικά με την στιλιστική της επιλογή ενώ η νέα κουπ μας άρεσε.


Ανάλαφρη η δημιουργία του οίκου Dior επέλεξε η Marion Cotillard ενώ άψογη εμφάνιση έκανε η Mary Kate Olsen με μπλε σκούρο φόρεμα του οίκου Chanel.


H Michelle Williams έκανε την κίνηση και φόρεσε μαύρο στράπλες φόρεμα Saint Laurent ενώ η Νicole Richie με μαλλί λευκό φόρεσε Topshop.


Πάντα ωραία ντυμένη με λευκη δημιουργία Givenchy by Ricardo Tisci η Rooney Mara ενώ η Sarah Jessica Parker για ακόμη μία φορά καθήλωσε με την εμφάνιση της και μας άρεσε πολύ και εμάς. Συνδύασε πολύ σωστά τα prints με μπότες πάνω από το γόνατο Christian Louboutin, φόρεμα Giles και headpiece Phlip Treacy. Απόλυτη απόσωση της Punk διάθεσης της.


Τα δύο british girls Sienna Miller και Cara Delevingne τίμησαν την μόδα της χώρας τους επιλέγοντας Burberry κομμάτια. Η Βeyonce με φόρεμα και μπότες Givenchy by Ricardo Tisci δεν έκανε και από τις εμφανίσεις που φωνάζουν κομψότητα.

Read More

And More