BEST DRESSED: Τι φόρεσαν οι celebrities; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Aυτή την εβδομάδα μόνο βαρετή στιλιστικά δεν μπορείς να την πεις αφού το φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες ξεκίνησε και τα φλας είναι στραμμένα στην Γαλλική Ριβιέρα. Τουαλέτες υψηλής ραπτικής, αλλαγή ρούχων ανα ώρα και αυτός είναι σίγουρα στιλιστικός πυρετός.

Εκτός της λαμπερής γιορτής όμως οι star δεν σταματούν να κυκλοφορούν και να επιλέγουν ρούχα και αξεσουάρ που μας αρέσει να βλέπουμε αλλά και να κλέβουμε στιλιστικές ιδέες. Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζω την εμφάνιση της Olivia Palermo. Εσύ ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις;

/
Η Ιsla Fisher επέλεξε λευκό φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Dolce&Gabbana και το συνδύασε με μαύρα peep toes. H Nicole Kidman με μαύρη δημιουργία του οίκου Alexander McQueen κέρδισε για ακόμη μία φορά τον τίτλο της πιο κομψής παρουσίας στο Φεστιβάλ των Καννών. Η Alexa Chung με φόρεμα με διχρωμία και τσάντα Lulu Guinness μας άρεσε πολύ.

/
Η Audrey Tutu με θηλυκό φόρεμα μας άρεσε πολύ! Η Blake Lively έκανε μία casual εμφάνιση με τζιν παντελόνι και δερμάτινο jacket σε ροζ απόχρωση. Η τσάντα που κρατάει είναι του οίκου Dior. Casual και η Cara Delevingne που η εμφάνιση της προδίδει έντονα την επιρροή της δεκαετίας του ’80.

/
Στο αερόδρομιο των Κανών βρέθηκε και η Emma Watson με λευκό φόρεμα και μαύρες λεπτομέρειες. Η Gwen Stefani με εμπριμέ παντελόνα και cropped μαύρο τοπ έκανε μία εμφάνιση που πολλές μπορούμε να κάνουμε ενώ η Jessica Stam φόρεσε το απόλυτο trend της σεζόν που δεν είναι άλλο από το φόρεμα – πουκάμισο του οίκου Dior.

/
H Poppy Delevingne με boho – chic φόρεμα το συνδύασε με χρυσά αξεσουάρ και σανδάλια. Η Sofia Coppola που τιμάει ιδιαίτερα την πιτζάμα τάση της σεζόν επέλεξε παντελόνι μαύρο σε ίσια γραμμή το συνδύασε με πουκάμισο και μαύρα πέδιλα. Στο αερόδρομιο ο φακός απαθανάτισε και την Vanessa Paradis που σίγουρα είναι ακόμη επηρεασμένη από τον χειμώνα.

/
Καλοκαιρινή και ανάλαφρη η Jessica Alba φόρεσε μακρύ φόρεμα σε ίσια γραμμή με ασπρόμαυρα prints με την υπογραφή Sami Lavi. H Carey Mulligan επέλεξε ολόσωμη μαύρη στράπλες φόρμα και την συνδύασε με γόβες σε 20s γραμμή. Με διάθεση να μπλέξει τα prints φαίνεται να ξύπνησε η Olivia Palermo που κράτησε τσάντα Louis Vuitton και το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ!

Read More

And More