Tι φόρεσαν οι πιο stylish stars της εβομάδας;

Ενώ ο ήλιος λάμπει, αυτήν την εβδομάδα εντοπίσαμε κάποιες celebrities να φορούν δημιουργίες από συλλογές του ερχόμενου χειμώνα στις εμφανίσεις τους, όπως η Emma Watson και η Rosie Huntington-Whiteley.

Η αγάπη της οικογένειας Beckham για τον οίκο Burberry συνεχίζεται. Η Victoria και ο γιός της Brooklyn παραβρέθηκαν στα βραβεία Glamour για τις γυναίκες της Χρονιάς 2013 και ενώ η Victoria παρέλαβε το βραβείο ”Γυναίκα της δεκαετίας” από τον Christopher Bailey, ο μεγαλύτερος γιος της ήταν ντυμένος με Burberry.

Είδαμε επίσης την Angelina Jolie στην πρεμιέρα της ταινίας “The world war Z” και στη Νέα Υορκη σε event για την σαμπάνια “Veuve Cliquot” τη Julia Restoin Roitfeld και την Ashley Olsen να απολαμβάνουν τον ήλιο του Ιουνίου.

//
H Alexa Chung με το μίνι Bella Freud φόρεμά της ήταν πολύ εντυπωσιακή. Η Olivia Palermo εμφανίστηκε με ένα mix and match outfit με εμπριμέ σορτς, ριγέ σακάκι και μπαλαρίνες ενώ η Miranda Kerr εμφανίστηκε με ένα κίτρινο δαντελένιο φόρεμα, Reek Acra.

///
Λατρέψαμε το androgene look της Angelina Jolie με το Saint Laurent κοστούμι της ενώ η Ashley Olsen ήταν εντυπωσιακή με τη vintage τουνίκ και τα αξεσουάρ από τη συλλογή της, The Row. Kλασική και κομψή ήταν η Emma Roberts με το total Chanel look της.

///
Η Carlie Kloss διάλεξε ένα μπλε strapless φόρεμα με στιλέτο γόβες αλλά αυτή που μας άρεσε πολύ ήταν η Naomi Wats με την καμηλό, δερμάτινη Burberry φούστα της και το μαύρο top και αξεσουάρ. Η Sophia Coppola εμφανίστηκε με total Louis Vuitton.

//
H Victoria Becham ήταν εκθαμβωτική με τη Maison Martin Margiela ολόσωμη φόρμα της και ήταν η αγαπημένη μας εμφάνιση για την εβδομάδα που πέρασε. Η Julie Restoin έκανε ένα girlie look με εμπριμέ Dolce & Gabbana φόρεμα και πλατφόρμες ενώ η Rosie HuntingtonWhiteley διάλεξε jean παντελόνι, biker boots και δερμάτινη Victor&Rolf τσάντα.

Read More

And More