Oι πιο stylish stars της εβδομάδας. Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Την εβδομάδα που μας πέρασε η Blake Lively φόρεσε Gucci στην παρουσίαση του νέου αρώματος του οίκου, στην Κίνα. Η Rita Ora έκλεψε την παράσταση στη συνέντευξη τύπου του MTV στη Μάλτα με το Emanuel Ungaro φόρεμα της, ενώ στο “Serpentine Summer Party” 2013 με οικοδέσποινα τη L’Wren Scott είδαμε stylish εμφανίσεις από όλη την A-List των celebrities. Εσύ ποιά νομίζεις πως ήταν η πιο καλοντυμένη; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

///

Είδαμε τη Miranda Kerr στη Νέα Υόρκη με ένα chemisieux φόρεμα, φλατ σανδάλια και ένα panama hat σε ένα κομψό street look. H εκκεντρική Rihanna σε εμφάνιση της στο Άμστερνταμ επέλεξε ένα jean σορτς, ένα t-shirt με την Kate Moss και γυαλιά ηλίου Rayban ενώ η Liberty Ross στο πάρτι του Vanity Fair και της CH Carolina Herrera προτίμησε ένα ανεπίσημο outfit αποτελούμενο από ένα jean σορτς και ένα πουκάμισο με prints.

///

H Βlake Lively έδειχνε πολύ όμορφη με το μαύρο Gucci σύνολο της στην παρουσίαση του νέου αρώματος του brand ενώ βρήκαμε πολύ chic την επιλογή της Pixie Geldorf να φορέσει ένα φόρεμα τύπου 60s Ashley Williams και κόκκινες στιλέτο γόβες. Η Rita Ora όμως ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις με το Ungaro φόρεμα της στη συνέντευξη τύπου του MTV στη Μάλτα.

///

Στο “Serpentine Summer Party” λατρέψαμε το look της Sarah Jessica Parker με το Νaeem Khan φόρεμα, τις Manolo Blahnic γόβες και τα Fred Leighton κοσμήματα. Η πάντα stylish Kate Moss διάλεξε για την περίσταση ένα maxi Alessandra Rich φόρεμα με ένα tuxedo jacket Saint Laurent ενώ η Georgia May Jagger ένα φόρεμα L’wren Scott.

///

Στο ίδιο πάρτι η Eva Herzicova φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με δαντέλα L’Wren Scott, η Caroline Sieber ένα maxi λευκό φόρεμα με στιλέτο γόβες και η Karen Elson ένα pencil φόρεμα επίσης L’Wren Scott.

Read More

And More