Οι πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας! Τι φόρεσαν; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της με πολλές stylish εφανίσεις από τις αγαπημένες μας stars από το fashion week της Νέας Υόρκης, το Torondo Film Festival αλλά και από την εγχώρια showbiz με την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Chicago.

Όπως συνηθίζουμε λοιπόν, ξεχωρίσαμε και αυτή την εβδομάδα τα ωραιότερα looks των celebrities και σου τα παρουσιάζουμε για να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη.
Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Nicole Kidman στο Calvin Klein Collection show στο fashion week της ΝέαςΥόρκης επέλεξε να φορέσει ένα εκρού, pencil φόρεμα Calvin Klein Collection και το ταίριαξε με ένα ζευγάρι Nicholas Kirkwood γόβες και ένα animal printed clutch bag.

/
H Victoria Becham στη Νέα Υόρκη με μαύρη ψηλόμεση φούστα, cropped top και ψηλοτάκουνες γόβες με μεταλλικές λεπτομέρειες σε μια super chic εμφάνιση.

/
Η Jessica Biel έδειχνε πολύ όμορφη με το εκρού ασύμμετρο Dior φόρεμα και τα χρυσά αξεσουάρ που επέλεξε για το Dior and Saks dinner.

/
Η Jessica Alba για το show του Narciso Rodriguez, επέλεξε ένα φόρεμα του σχεδιαστή και το ταίριαξε με ένα ζευγάρι Jimmy Choo λευκές γόβες.

/
H πάντα stylish Olivia Palermo στο show της Rachel Zoe φορούσε ένα Tibi πουκάμισο με μια φούστα Scanlan & Theodore, ψηλοτάκουνες γόβες Truth or Dare by Madonna και κρατούσε μια τσάντα-φάκελο, Smythson.

/
Η Scarlett Johansson για την πρεμιέρα της ταινίας Don Jon επέλεξε ένα φόρεμα Roland Mouret από την pre-spring/summer 2014 συλλογή και το ταίριαξε με ένα ζευγάρι nude Roger Vivier ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Karolina Kurkova για την πρεμιέρα του ντοκυμαντέρ Mademoiselle C, επέλεξε με ένα δερμάτινο παντελόνι, μαύρο τοπ, blazer και μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η εκκεντρική Rihanna στο Opening Ceremony show εμφανίστηκε με ένα γκρι σατέν φόρεμα με μαύρες ζαρτιέρες και φλατ παπούτσια.

/
H Haley Viera Newton έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση στο show του Michael Kors, με Michael Kors total look.


Στην εγχώρια showbiz τώρα και στην πρεμιέρα της παράστασης Chicago, η Ζέτα Μακρυπούλια εφανίστηκε με μαύρη tulip skirt, τοπ σε peach απόχρωση και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Η Ελεωνόρα Μελέτη με μαύρη pencil φούστα, λευκό πουκάμισο και ψηλοτάκουνα πέδιλα με μεταλλικές λεπτομέρειες.


Η Έυα Νάθενα με μαύρο τοπ, λευκό cropped pants και ψηλοτάκουνες γόβες με πολλά λουράκια.

Read More

And More