Oι πιο stylish stars της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Πρεμιέρες, το New York City Ballet 2013 Gala και φυσικά το fashion week στο Μιλάνο. Οι λαμπερές εμφανίσεις την εβδομάδα που μας πέρασε ήταν πραγματικά πολλές!

Και επειδή η πηγή έμπνευσης από το στιλ των celebrities έχει γίνει πλέον αγαπημένη μας συνήθεια και αυτή την εβδομάδα τις εντοπίσαμε και ξεχωρίσαμε τις πιο καλοντυμένες. Εσύ ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!


H Sarah Jesica Parker στο New York City Ballet Fall Gala φόρεσε ένα σατέν μπούστο Prabal Gurung και μια φούστα Olivier Theyskens σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.


Στο ίδιο event η Νatalie Portman φόρεσε ένα Dior Haute Couture maxi φόρεμα.


H Kate Moss στα εγκαίνια της Stuart Weitzman Boutique εμφανίστηκε με ένα total black κοστούμι και μαύρα λουστρίνι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Gwyneth Paltrow στην πρεμιέρα της καινούριας ταινίας της “Thanks for sharing” παρέδωσε μαθήματα κομψότητας με το λευκό Lanvin φόρεμα και τα Nicholas Kirkwood ψηλοτάκουνα πέδιλα της.

/
H Gisele Bündchen στα Inspirational Environmental Action Awards εμφανίστηκε με ένα πορτοκαλί φόρεμα με κοψίματα και το ταίριαξε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με μεταλλικές λεπτομέρειες.

/
H Kate Bosworth στα αναδρομικά εγκαίνια της Bulgari στο Los Angeles, ταίριαξε το μαύρο Stella McCartney φόρεμα της με Bulgari κοσμήματα.

/
Η Jennifer Aniston στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της “Life Of Crime” εμφανίστηκε με ένα γαλάζιο strapless φόρεμα και nude γόβες, όλα Vivienne Westwood.


H Cate Blanchett στο beauty gala της Procter & Gamble μαζί με την Ιταλική Vogue επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό Prabal Gurung φόρεμα με φτερά και το ταίριαξε με μαύρες peep-toes.

/
Εντυπωσιακή ήταν όμως και η εμφάνιση της Rosie Huntington-Whiteley στο Λονδίνο με το μαύρο Versus φόρεμα και τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Suki Waterhouse στο Katie Grand Loves Hogan πάρτι φόρεσε ένα μαύρο printed φόρεμα και το ταίριαξε με ένα ζευγάρι μαύρα slingbacks.


Η Jessica Biel στην πρεμιέρα της νέας ταινίας που συμμετέχει ο σύντροφος της Justin Timberlake “Runner runner”
εμφανίστηκε με ένα Dolce & Gabbana κοστούμι, λευκό πουκάμισο, μαύρες γόβες και κρατούσε μια Mark Cross τσάντα.


H Leigh Lezark στο coctail πάρτι των DSquared2 φόρεσε ένα ασπρόμαυρο strapless φόρεμα και μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες.

Read More

And More