Oι πιο stylish stars της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με πρεμιέρες, parties, special events και πολλές λαμπερές εμφανίσεις από τις αγαπημένες μας celebrities!

Η Natalie Portman φόρεσε Dior στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της Thor: The Dark Kingdom, ενώ η Kate Bosworth για να γιορτάσει τo ντεμπούτο της νέας ταινίας του συζύγου της και σκηνοθέτη Michael Polish επέλεξε Christopher Kane.
H Hailee Steinfeld φόρεσε Saint Laurent στην πρεμιέρα του Ender’s Game ενώ δεν έλειψαν και τα stylish casual looks από την Alexa Chung και την Pixie Geldof.

Ποια ήταν όμως η πιο καλοντυμένη; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

/
H Alexa Chung σε εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη φόρεσε μια midi φούστα με παγιέτες, γκρι sweater και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Gwyneth Paltrow στο ‘The Conversation with Amanda de Cadenet’ Launch dinner εμφανίστηκε με ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι, cropped top και διαφανείς, μυτερές γόβες.

/
Η Jessica Stam στο American Ballet Theatre’s opening night gala στη Νέα Υόρκη, εμφανίστηκε με μια floral τουαλέτα Valentino.

/
Η Kate Bosworth στην πρεμιέρα της ταινίας Big Sur, φόρεσε ένα Christopher Kane φόρεμα και το συνδύασε με κοσμήματα Ana Khouri και Casadei γόβες.

/
Η Natalie Portman στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας της Thor:The Dark Kingdom στο Βερολίνο φόρεσε total Dior look.

/
H Rachel Bilson στο Chloe fashion show and dinner εμφανίστηκε με maxi ριγέ φούστα, λευκό πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι επάνω και ολοκλήρωσε το look της με μια μικρή chain bag.


Στο ίδιο event, η Rosie Huntington-Whiteley επέλεξε να φορέσει μια μαύρη ψηλόμεση παντελόνα και ένα στενό τοπ με βαθύ ντεκολτέ.

/
H Rita Ora στο Angel Ball στη Νέα Υόρκη φόρεσε μια χρυσή Donna Karan τουαλέτα.


Στο ίδιο event, η Lindsey Wixson εμφανίστηκε με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με διαφάνεια και κεντημένες λεπτομέρειες.

/
H Olivia Palermo σε εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη φόρεσε militaire skinny παντελόνι και jacket και ολοκλήρωσε το look της με μαύρες μπαλαρίνες.


Η Hailee Steinfeld στην πρεμιέρα της ταινίας Ender’s Game, φόρεσε ένα total Saint Laurent look από την spring/summer 2014 συλλογή.


H Pixie Geldof στο John Frieda event στο Λονδίνο εμφανίστηκε με cropped jeans, ψηλοτάκουνα πέδιλα και μάλλινο γκρι παλτό.

Read More

And More