Celebrities Style: Tι φόρεσαν οι stars αυτή την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια εβδομάδα που έφτασε στο τέλος της με πολλά λαμπερά events, εντυπωσιακές couture εμφανίσεις, stylish συνδυασμούς αλλά και super cool casual looks από τις αγαπημένες μας celebrities! Kαι μιας και λατρεύουμε να παίρνουμε έμπνευση από το στιλ των stars, ξεχωρίσαμε και αυτή τη φορά τις πιο καλοντυμένες…

Εσύ ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Gwyneth Paltrow σε event στo Παρίσι εμφανίστηκε με ένα strapless Prada φόρεμα με κεντημένες λεπτομέρειες και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Cate Blanchett στα βραβεία “Women of the Year” του Harper’s Bazaar UK φόρεσε ένα χακί Givenchy φόρεμα και το ταίριαξε με ένα ζευγάρι μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα του ίδιου οίκου.

/
Η Kate Hudson στο LACMA: Art and Film Gala στο Los Angeles εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή Gucci nude τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ και κοψίματα.

/
Στο ίδιο event η Salma Hayek φόρεσε μια λευκή Gucci τουαλέτα κεντημένη με κρύσταλλα.

/
Η Gisele Bündchen στο WSJ Innovator of the Year Awards εμφανίστηκε με ένα μπλε ολοκέντητο φόρεμα και το συνδύασε με PVC γόβες.


Στο ίδιο event, η Karlie Kloss φόρεσςε ένα ασπρόμαυρο coctail φόρεμα με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και λευκό clutch.

/
H Sarah Jessica Parker στην πρεμιέρα του New York City Ballet φόρεσε ένα ροζ Giles φόρεμα με κυπαρισσί σατέν γόβες και ολοκλήρωσε το look της με ένα Saint Laurent δερμάτινο τζάκετ με τρουκς.

/
Η Coco Rocha στο Melbourne Cup Day φόρεσε ένα Peter Pilotto printed φόρεμα, ψηλοτάκουνες γόβες και ένα εντυπωσιακό μαύρο headpiece.

/
H Daisy Lowe στο J Brand dinner στο Λονδίνο φόρεσε μαύρο skinny jeans, διαφανές πουκάμισο, μαύρο blazer και μυτερές στιλέτο γόβες.

/
Η Poppy Delevingne στα 8α MOCA Awards στο Los Angeles φόρεσε ένα μπλε πουά παντελόνι, εμπριμέ τοπ μπλε tweed τζάκετ και μαύρες γόβες.

/
Η Kate Bosworth στο LAX airport εμφανίστηκε με denim παντελόνι και πουκάμισο, μαρινιέρα και μαύρα ankle boots.

/
H Miranda Kerr σε εμφάνιση της στο Λονδίνο φόρεσε jean shorts, διαφανές μαύρο καλσόν, λευκό t-shirt και μαύρο blazer, παλτό και booties.

Read More

And More