BEST DRESSED: Ποια ήταν τα ωραιότερα celebritiy looks της εβδομάδας; Ψήφισε το αγαπημένο σου!

H εβδομάδα που μας πέρασε είχε μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον και πολλές red carpet εμφανίσεις!
Και επειδή η πηγή έμπνευσης από το στιλ των celebrities έχει γίνει πλέον αγαπημένη μας συνήθεια και αυτή την εβδομάδα τις εντοπίσαμε και ξεχωρίσαμε τις πιο καλοντυμένες.

Λατρέψαμε το λαμπερό outfit της Sarah Jessica Parker και της Kate Bosworth, βρήκαμε πολύ chic την εμφάνιση της Taylor Swift και της Μiranda Kerr αλλά μας άρεσε πολύ και το πιο casual look της Sienna Miller.

Εσύ ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Η Sarah Jessica Parker σε event στη Νέα Υόρκη συνδύασε μια χρυσή πλισέ φούστα με ένα jacket σε bronze απόχρωση και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες με κρύσταλλα σε ένα λαμπερό look.

/
Η Karlie Kloss στο Museum of Natural History Gala, φόρεσε ένα μαύρο maxi φόρεμα από μαύρη δαντέλα και σατέν και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και clutch.

/
Η Kate Bosworth στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της Homefront, φόρεσε ένα Fendi φόρεμα κεντημένο με κρύσταλλα, μεταλλικές Christian Louboutin γόβες και Fendi clutch bag.

/
Η Angelina Jolie για την εμφάνιση της στα Governors Awards στο Λος Άντζελες επέλεξε μια Atelier Versace μαύρη τουαλέτα κεντημένη με κρύσταλλα.


Στο ίδιο event η Léa Seydoux φόρεσε ένα λευκό maxi φόρεμα με floral prints, Prada.


H Jennifer Garner συνδύασε το Dolce & Gabbana φόρεμα της με Christian Louboutin peep toes, Ferragamo clutch bag και Neil Lane κοσμήματα.

/
H Leighton Meester στο Biotherm launch event στη Σαγκάη εμφανίστηκε με μια printed ολόσωμη φόρμα Marchesa και εκρού γόβες.

/
H Sienna Miller στην παρουσίαση του καινούριου βιβλίου της Kelly Hoppen εμφανίστηκε με ένα μεταξωτό animal printed φόρεμα, κοντό γούνινο jacket, μαύρο opaque καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Jennifer Lawrence στην πρεμιέρα της ταινίας της The Hunger Games: Catching Fire, φόρεσε ένα Dior Couture φόρεμα με Christian Louboutin γόβες και κοσμήματα Ana Khouri & Monique Pean.

/
H Eva Longoria στο Global Gift Gala στο Λονδίνο εμφανίστηκε με μια μαύρη Victoria Beckham τουαλέτα.

/
Η Miranda Kerr στο Jaguar F-Type Coupe Party στο Λος Άντζελες φόρεσε ένα David Koma σύνολο σπό τη συλλογή spring/summer 2014 και το συνδύασε με λευκές γόβες και ένα Smythson clutch bag.


H Taylor Swift στο Weinstein 2013 Holiday Party στο Hollywood εμφανίστηκε με ένα βυσσινί Hervé L. Leroux φόρεμα και το συνδύασε με Christian Louboutin ankle boots και Neil Lane κοσμήματα.

Read More

And More