8 celebrities που μας εμπνέουν με το στιλ τους και μας κάνουν να ντυνόμαστε καλύτερα!

Oι celebrities και η μόδα είναι κάτι άστατο. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν κάποιες στάρλετ του Hollywood που πάντα φαίνονται στιλιζαρισμένες, φορώντας προβλέψιμα κομμάτια από προβλέψιμα labels που δεν μας συγκινούν ιδιαίτερα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλές stars που κάνουν υπερπροσπάθειες να δείχνουν ανεπιτήδευτα stylish, χωρίς όμως να μας πείθουν.

Υπάρχουν όμως και διασημότητες που δείχνουν κάθε φορά άψογες χάρη σε έναν απερίγραπτο συνδυασμό γνώσεων μόδας, ένα ταλέντο να αναμιγνύουν σωστά τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους καταφέρνοντας πάντα να μας γοητεύουν.

Αυτές οι κυρίες -όπως η Sofia Coppola, Alexa Chung και Μiranda Kerr- πάντα μας κάνουν να τις θαυμάζουμε για το στιλ τους. Εδώ, λοιπόν συγκεντρώσαμε 8 διάσημες γυναίκες -τόσο από το Χόλιγουντ όσο και από το χώρο της μόδας, οι οποίες μας εμπνέουν για να ντυνόμαστε καλύτερα. Πάμε να τις δούμε…


ΑLEXA CHUNG

/
To στιλ της Alexa Chung δεν μας κουράζει ποτέ, αντίθετα συνεχώς μας εντυπωσιάζει με την ικανότητά της να δείχνει πάντα cool και μοντέρνα και αρκετά πρωτοποριακή με ό, τι φοράει. Το It-Brit girl είναι γνωστό ως μια σημαντική trendsetter, και καταφέρνει να φαίνεται υπέροχη φορώντας οτιδήποτε -από μια basic φούστα και ένα πουκάμισο μέχρι μια Chanel δημιουργία στο κόκκινο χαλί.

MIRANDA KERR
/
Ευρύτερα γνωστή για το αξιοζήλευτο -χωρίς ρούχα- σώμα της, ο πρώην άγγελος της Victoria Secret αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο για την πολυπόθητη γκαρνταρόμπα της. Στις street εμφανίσεις της, προτιμάει sleek κομμάτια όπως blazers, t-shirts, δερμάτινα παντελόνια, swingy φούστες και it- bags, ενώ τα σύνολά της στο κόκκινο χαλί είναι πάντα sexy και κομψά.


SOPHIA COPPOLA

/
Υπάρχει κάτι δελεαστικό στο στιλ της Sofia Coppola που πολλοί θα χρησιμοποιούσαν λέξεις όπως συγκρατημένο, chic και ανεπιτήδευτο για να το περιγράψουν. Ποτέ δεν θα τη δεις να υποτάσσεται στις τάσεις της μόδας ή να ταλαντεύεται σε πανύψηλα τακούνια, αλλά αγαπά να φοράει κλειστά tops, cropped pants, μίνι flared φούστες και απλά παπούτσια.

HARLEY VIERA NEWTON
/
Είμαστε εδώ και καιρό θαυμάστριες της Νέουορκέζας DJ και It-girl. Είτε φοράει ένα κομψό μικρό φόρεμα και ασορτί ψηλοτάκουνα στο κόκκινο χαλί, είτε με ένα άψογο festival look με τζιν σορτς, t-shirt και Chanel τσάντες χιαστί, είμαστε σίγουρα -και συνεχώς εμπνευσμένες από το στιλ της.

OLIVIA PALERMO
/
Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει πραγματικά με τι ασχολείται, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Palermo ξέρει να ντύνεται πολύ, πολύ καλά. Προφανώς, όπως και κάθε κοσμική, εμφανίζεται σε διεθνείς εκδηλώσεις, επιδείξεις μόδας και φιλανθρωπικά events άψογα κομψή, αλλά υπάρχουν πολλά looks της που είναι παραδόξως προσβάσιμα (ή τουλάχιστον εύκολο να αναπαραχθούν).

DIANE KRUGER
/
Πως να μη λατρέψεις το άψογο στιλ της; Πραγματικά η ηθοποιός δεν φαίνεται να έχει καμία κακή μέρα στιλιστικά. (Καλά, σχεδόν ποτέ.) Και ενώ πολλές stars έχουν πρόσβαση στην υψηλή ραπτική, η Kruger είναι μια από τις λίγες που δίνει το δικό της στίγμα σε κορυφαία labels όπως Chanel και Jason Wu.

MIRA DUMA
/
H πρώην editor του Ρωσικού Harper’s Bazaar και και νυν ιδρύτρια του blog Buro 24/7, ποτέ δεν κάνει λάθη όταν πρόκειται για τη μόδα. Συχνά ντυμένη με couture κομμάτια από την κορυφή ως τα νύχια ποτέ δεν φαίνεται υπερβολική. Γνωστή για το άψογο street style της, η Duma έλκεται συνήθως από τις super-μίνι φούστες και τα πανύψηλα τακούνια, τα πανέμορφα φορέματα και πολυπόθητα statement κομμάτια όπως δερμάτινα looks, τρελά χρώματα και εντυπωσιακά headpieces.

RACHEL BILSON
/
Η μικροκαμωμένη ηθοποιός έχει θεωρηθεί από καιρό μέλος της ελίτ της μόδας και για καλό λόγο: καταφέρνει να δείχνει πάντα μοντέρνα και κομψή, είτε φορώντας ένα boyfriend jeans και ένα blazer ή ένα couture φόρεμα στο κόκκινο χαλί.

Read More

And More