Τα celebrity looks της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Με την εορταστική περίοδο σε εξέλιξη δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερη πηγή έμπνευσης για τα βραδινά μας looks από τη λίστα των καλoντυμένων stars αυτής της εβδομάδας.

Eντυπωσιακά evening dresses αλλά και ολόσωμες φόρμες, couture δημιουργίες αλλά και stylish street looks λοιπόν από τις αγαπημένες μας celebrities για να πάρουμε για άλλη μια φορά μαθήματα στιλ αλλά και να ψηφίσουμε την αγαπημένη μας εμφάνιση.

Αλήθεια, εσύ ποιά προτιμάς;

/
H Diane Kruger στα European Film Awards 2013 στο Βερολίνο, επέλεξε να φορέσει Valentino Coutur maxi φόρεμα κεντημένο με παγιέτες.

/
H Rooney Mara στο Oxfam Charity Gala στο Dubai φόρεσε ένα maxi λευκό φόρεμα με βολάν, Lanvin.


H Cate Blanchett στο IWC Filmmakers Awards στο Dubai εμφανίστηκε με μια ολόσωμη μαύρη φόρμα, Givenchy by Riccardo Tisci.

/
Η Kate Middleton στο Natural History Museum στο Λονδίνο εμφανίστηκε με ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα Temperley London.

/
Η Claire Danes στο Nobel Peace Prize Concert στο Oslo φόρεσε ένα εμπριμέ maxi φόρεμα, Valentino.

/
Η Naomi Watts σε μια street εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φόρεσε μια δερμάτινη φούστα με μεταλλικές λεπτομέρειες Burberry, μαύρο τοπ και μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Jennifer Lawrence στη συνέντευξη τύπου της νέας ταινίας της, American Hustle στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι Marc By Marc Jacobs, λευκό μακρυμάνικο cropped top και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι ασπρόμαυρες γόβες.

/
Η Suki Waterhouse στο Lady Gaga secret gig στο Annabel’s Club στο Λονδίνο φόρεσε ένα Kate spade παλτό, J Brand φόρεμα και Emporio Armani γόβες.

/
H Olivia Palermo στη βόλτα για τα γιορτινά της ψώνια φόρεσε ένα παλτό Zara, από μέσα ένα γιλέκο με γούνινες λεπτομέρειες Moncler, γκρι τοπ, κόκκινο skinny pants και sneakers.

/
Η Miranda Kerr σε βόλτα της στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα μαύρo skinny jeans, χακί sweater, δερμάτινο jacket και μαύρα booties.

/
H Jessica Alba σε μια casual εμφάνισή της Los Angeles φόρεσε ένα Isabel Marant for H&M cardigan με στενό μαύρο παντελόνι και καρό πουκάμισο.

/
H Zoe Saldana στο A Parker Party φόρεσε ένα boyfriend jeans και το συνδύασε με ένα t-shirt, blazer και ένα ζευγάρι brogues.

Read More

And More