BEST DRESSED: Ψήφισε την πιο καλοντυμένη Ελληνίδα του 2013!

Κάνοντας μια αναδρομή στις πιο καλοντυμένες γυναίκες της χρονιάς στράφηκε η προσοχή μας και στις εγχώριες διασημότητες οι οποίες απέδειξαν πως και οι Ελληνίδες ενημερώνονται κι έχουν γούστο.
Το TLIFE λοιπόν σου συγκεντρώνει τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες που ξεχώρισαν με τις στιλιστικές τους επιλογές τη χρονιά που μας αποχαιρετά! Επειδή όμως η αισθητική είναι κάτι πολύ υποκειμενικό μπορείς να ψηφίσεις εκείνη που εσύ ξεχώριζεις!

Λοιπόν; Ποιας Ελληνίδας celebrity το στιλ σε εμπνέει περισσότερο; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Η Ελένη Φουρέιρα στα Madwalk στο Αθηνών Αρένα εμφανίστηκε με κοραλί ένα shirt-dress και το συνδύασε με ένα λεπτό ζωνάκι και nude λουστρίνι γόβες.


Στο ίδιο event, η Μπέτυ Μαγγίρα φόρεσε μια denim pencil φούστα, cropped tοp και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες.


Ενώ η Σίσσυ Φειδά επέλεξε ένα τυρκουάζ δαντελένιο φόρεμα και το συνδύασε με πορτοκαλί γόβες και λευκό clutch bag.


Η Demy στα Μad Video Music Awards φόρεσε μια λευκή ψηλόμεση full skirt, cropped top, λευκές ψηλοτάκουνες γόβες και ολοκλήρωσε το look της με ένα λαμπερό statement necklace.

/
Η Δούκισσα Νομικού στον κινηματογράφο Δαναό για την επίσημη προβολή της ταινίας “Η λιμουζίνα” φόρεσε ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι και το συνδύασε με μαύρο cropped tοp και ψηλοτάκουνες γόβες με τρουκς.

/
Η Βίκυ Καγιά στο πάρτι του Fashion Workshop by Vicky Kaya εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα με εμπριμέ λεπτομέρειες και το συνδύασε με μαύρα δετά πέδιλα.

/
Η Δέσποινα Βανδή σε εμφάνιση της στο Αθηναϊς φορούσε μια maxi φούστα με λεπτομέρειες από δαντέλα, μαύρο τοπ και blazer.


H Κάτια Ζυγούλη στο Μέγαρο Μουσικής για τα “20 Χρόνια Ελπίδα” φόρεσε ένα λευκό φόρεμα και παλτό και τα συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με μεταλλικές λεπτομέρειες.


H Τάμτα που πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις στιλιστικές επιλογές της στην έναρξη του Thalassa εμφανίστηκε με ένα σομόν ψηλόμεσο παντελόνι συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο, nude γόβες και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.


Η Φαίη Σκορδά σε εμφάνιση της στο Shamone φορούσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα μαύρες over-the-knee μπότες και μαύρο blazer.


H Μαίρη Συνατσάκη σε εγκαίνια κααστήματος στο Ψυχικό φόρεσε μια δερμάτινη μίνι φούστα, τη συνδύασε με ένα καρό πουκάμισο και ολοκλήρωσε το look της με ένα κολιέ με μαύρες πέτρες και μπλε γόβες.


Η Μαρία Μπακοδήμου στη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ακρόπολης για την αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων εμφανίστηκε με ένα λευκό maxi φόρεμα με φιόγκο στο λαιμό και το συνδύασε με κόκκινη δερμάτινη τσάντα και χρυσά σκουλαρίκια.


Η Υβόννη Μπόσνιακ στην έναρξη του Κέντρου Αθηνών φόρεσε ένα δερμάτινo skinny παντελόνι, με εκρού πουκάμισο, μαύρο blazer και ankle boots και ολοκλήρωσε το look της με μια κίτρινη τσάντα- φάκελο.

Read More

And More