BEST DRESSED: Ποια είναι η star του στιλ; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη celebrity του 2013!

Η αγαπημένη στιγμή της χρονιάς έφτασε και οι καλοντυμένες του 2013 είναι εδώ! Glamorous, red carpet εμφανίσεις, έξυπνοι συνδυασμοί αλλά και κομψά casual street looks από τις celebrities που μας ενέπνευσαν το 2013.

Το TLIFE που αγαπάει να παίρνει ιδέες από το στιλ των επωνύμων δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην συγκεντρώσει και να μην σου δώσει την ευκαιρία να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη!

Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά, δες τις 15 που ξεχωρίσαμε για εσένα και ψήφισε την δική σου αγαπημένη!

/
Μετά από άλλο ένα αστρικό ενδυματολογικά έτος το καθεστώς της Alexa Chung ως είδωλο του στιλ δεν δείχνει κανένα σημάδι εξασθένησης. Στη συκεκριμένη της εμφάνιση επέλεξε μια καρό pencil φούστα, γαλάζιο πουκάμισο, δερμάτινο jacket και μαύρες μυτερές γόβες.

/
Οι εμφανίσεις της Cara Delevigne έχουν σχεδόν πάντα μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον. Εδώ ξεχωρίσαμε το sleek look της στα εγκαίνια της Burberry Boutique στη Σανγκάη με το λευκό κοστούμι του οίκου και τις πανύψηλες γόβες με straps.

/
H Victoria Beckham συνήθως προτιμά να φοράει κομμάτια από τις επόμενες συλλογές του ομώνυμου brand της. Εδώ τη βλέπουμε με ένα φόρεμα σε baby blue απόχρωση που το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα ankle boots.

/
Σπάνια περνάει μια εβδομάδα χωρίς η Miranda Kerr να συμπεριλαμβάνεται στις λίστες των καλοντυμένων. Είτε στις red carpet εμφανίσεις της είτε στα καθημερινά της looks δείχνει πραγματικά τέλεια ντυμένη όπως στο συγκεκριμένο με το skinny jeans, τις over-the-knee μπότες και το oversized παλτό.

/
Το ατελείωτα cool στιλ της Kate Moss που συνδυάζει κομμάτια vintage με σχεδιαστών συνεχίζει να μας συναρπάζει. Στο Serpentine Summer Party εμφανίστηκε με ένα Alessandra Rich δαντελένιο φόρεμα και το συνδύασε με ένα Saint Laurent tuxedo σακάκι.

/
Η Rooney Mara μας εντυπωσίασε με τις red-carpet εμφανίσεις της το 2013. Συνήθως προτιμάει να φοράει λευκό και μαύρο, ποιος όμως μπορεί να την κατηγορήσει όταν το κάνει τόσο σωστά; Ειδικά όταν οι δημιουργίες που επιλέγει είναι ένα μείγμα από Givenchy, Alexander McQueen και Balenciaga!

/
Η Cate Blanchett είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις ηθοποιού που σχεδόν ποτέ δεν κάνει λάθος βήμα στο κόκκινο χαλί, αλλά δεν μπορεί ποτέ να θεωρηθεί και προβλέψιμη. Αντιθέτως πειραματίζεται συνεχώς με τα σχέδια του οίκου Balenciaga (το φόρεμα της φωτό), του Christopher Kane και του Givenchy -πάντα προσθέτοντας τη δική της σφραγίδα.

/
Η Diane Kruger έχει μια νέα, σύγχρονη και μοντέρνα προσέγγιση στο ντύσιμο στο κόκκινο χαλί που δεν είναι ποτέ προβλέψιμη. Για την εμφάνιση της στα Emmy Awards διάλεξε μια εντυπωσιακή Prabal Gurung τουαλέτα και τη συνδύασε με λευκές γόβες.


Η Sarah Jessica Parker -της οποίας το στιλ εξακολουθούμε να λατρεύουμε- για την εμφάνιση της στο New York City Ballet Fall Gala επέλεξε έναν συνδυασμό Prabal Gurung (ο οποίος κατασκεύασε το μπούστο) και Olivier Theyskens (που σχεδίασε τη φούστα).

/
H Karlie Kloss στο φεστιβάλ Καννών επέλεξε να φορέσει ένα Louis Vuitton φόρεμα με λεπτομέρειες από φτερά και το συνδύασε με γκρι δερμάτινα πέδιλα και ένα clutch διακοσμημένο με πέτρες.


Λίγες στιγμές της μόδας θα μπορούσαν να θεωρηθούν τόσο αξέχαστες για το 2013, όσο εκείνη που η Jennifer Lawrence παρέλαβε το Oscar καλύτερης ηθοποιού της φορώντας το ογκώδες Dior φόρεμά της. Ωστόσο σε κάθε red carpet εμφάνιση φροντίζει να μη μας απογοητεύει.


Στο ίδιο event η Nicole Kidman επέλεξε να εμφανιστεί με ένα μεταλλικό φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της, της L’Wren Scott.


Mε λευκό στράπλες και απόλυτα chic φόρεμα του οίκου Christian Dior Haute Couture έκλεψε τις εντυπώσεις η Charlize Theron.


Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Jennifer Aniston επέλεξε στράπλες κόκκινη τουαλέτα με την υπογραφή Valentino.

/
Από το κίτρινο Dior φόρεμα που επέλεξε για τα Βραβεία BAFTA, μέχρι το ολοκέντητο McQueen στις Κάννες -η Marion Cotillard επιλέγει ανάμεσα σε μια μεγάλη λίστα κορυφαίων brands για το κόκκινο χαλί, καταφέρνει όμως πάντα να τα κάνει δικά της.

Read More

And More