BEST DRESSED: Tα ωραιότερα celebrity looks της εβδομάδας. Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Μια ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και ενώ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη Νέα Υόρκη για τον πρώτο γύρο της Εβδομάδας Μόδας δεν έλλειψε και η δράση στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες, καθώς η εποχή των βραβείων παραμένει σε εξέλιξη.

Εμείς ξεχωρίσαμε τo Chanel look της Diane Kruger, τη sexy εμφάνιση της Amber Heard με το Alexandra Vauthier φόρεμα και τις printed γόβες και το ρομαντικό Miu MIu outfit της Alexa Chung.

Εσύ ποιά εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Η Diane Kruger στο Berlinale Film Festival εμφανίστηκε με total look Chanel, από τη συλλογή pre-autumn/winter 2014, και το συνδύασε με πέδιλα Stuart Weitzman.

/
Η Cate Blanchett στο Academy Awards φόρεσε ένα φόρεμα Prada, από τη συλλογή autumn/winter 2013 και ολοκλήρωσε το σύνολό της με γόβες Christian Louboutin.

/
Η Gwyneth Paltrow στο Great American Songbook event εμφανίστηκε με ένα look από τον οίκο Saint Laurent.

/
Η Léa Seydoux στη πρεμιέρα της ταινίας La Belle & La Bete, φόρεσε ένα φόρεμα Elie Saab Couture που συνδύασε με ένα clutch από τη σχεδιάστρια Olympia Le-Tan.

/
Η Sarah Jessica Parker στο Great American Songbook event, επέλεξε ένα φόρεμα των σχεδιαστών Dolce & Gabbana.

/
Η Amber Heard στη πρεμιέρα της ταινίας 3 Days to Kill, φόρεσε ένα φόρεμα Alexandra Vauthier, από τη συλλογή spring/summer 2014.

/
Η Sandra Bullock στα Academy Awards, επέλεξε ένα floral φόρεμα Stella McCartney, από τη συλλογή spring/summer 2014, και ένα clutch Roger Vivier.

/
Η Victoria Beckham σε εμφάνισή της στη Ν.Υόρκη, επέλεξε ένα look από τη δική της σειρά ρούχων.

/
Η Alexa Chung στο show της Miu Miu, στο fashion week της Ν.Υόρκης, επέλεξε ένα φόρεμα του οίκου, από τη συλλογή spring/summer 2014.

/
Η Blake Lively στο show του Michael Kors, επέλεξε ένα total look του σχεδιαστή, από τη συλλογή spring/summer 2014.

/
Η Dree Hemingway στο show Calvin Klein, φόρεσε μια κοραλί ψηλόμεση παντελόνα με λευκό τοπ και ένα tweed σακάκι με κρόσσια.

/
Η Kate Bosworth στο λανσάρισμα της νέας συλλογής της Guess, εμφνίστηκε με skinny jeans, metallic γόβες και πουκάμισο σε σιέλ απόχρωση.

Read More

And More