Celebrities Style: Tι φόρεσαν οι stars αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και δεν μας απογοήτευσε καθόλου στιλιστικά!
Και επειδή η πηγή έμπνευσης από το στιλ των celebrities έχει γίνει πλέον αγαπημένη μας συνήθεια και αυτή την εβδομάδα τις εντοπίσαμε και ξεχωρίσαμε τις πιο καλοντυμένες.

Λατρέψαμε το custom-made Emilio Pucci look της Kate Hudson, βρήκαμε πολύ chic την εμφάνιση της Amy Adams με το Vivienne Westwood φόρεμα και τις Christian Louboutin γόβες αλλά και το Balmain outfit της Rosie Huntington-Whiteley.

Εσύ ποιά εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Η Lupita Nyong’o σε event στο Los Angeles εμφανίστηκε με μια pencil φούστα και cropped top, Giambattista Valli και ολοκλήρωσε το look της με γόβες Sophia Webster.

/
H Naomi Watts σε event του οίκου Bulgari στην California, συνδύασε το Altuzarra φόρεμα της με Bulgari κοσμήματα και Jimmy Choo γόβες.


Στο ίδιο event, η Kate Hudson φόρεσε ένα Emilio Pucci τοπ με λευκή δερμάτινη φούστα και ολοκλήρωσε το look της με Christian Louboutin γόβες.

/
H Rosie Huntington-Whiteley στο Balmain after-show party στο Παρίσι φόρεσε ένα φόρεμα του οίκου σε olive-green απόχρωση και ολοκλήρωσε το look της με polka-dot booties του οίκου με μεταλλικές λεπτομέρειες.

/
Στο ίδιο event η Jessica Alba φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνι με λευκό top και ολοκλήρωσε το look της με ένα μαύρο γούνινο παλτό και γόβες.

/
Ενώ η Karlie Kloss εμφανίστηκε με ένα ριγέ ψηλόμεσο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και blazer και ολοκλήρωσε το look της με μαύρες μυτερές γόβες.

/
Η Amy Adams στο Vanity Fair & Chrysler party εμφανίστηκε με ένα φούξια Vivienne Westwood φόρεμα και το συνδύασε με Christian Louboutin γόβες.

/
Η Chloe Sevigny στην προβολή της ταινάις “Those Who Kill” στην California, εμφανίστηκε με ένα Katy Rodriguez φόρεμα και το συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες με straps.

/
Η Sarah Jessica Parker στα εγκαίνια του SJP Collection Pop-Up Shop, συνδύασε ένα Valentino φόρεμα με πιέτες με ένα ζευγάρι πέδιλα από τη δική της SJP συλλογή.

/
Στην εγχώρια τώρα showbiz, η Ευαγγελία Αραβανή στην πρεμιέρα της παράστασης Cats, στο Badmington φόρεσε ένα κίτρινο skinny jeans και το συνδύασε με γκρι t-shirt, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και δερμάτινο jacket.

/
Η Ελένη Μενεγάκη στην κοπή της πίτας του Airfast Tickets φόρεσε ένα μωβ pencil φόρεμα και το συνδύασε με μπεζ ψηλοτάκουνες γόβες.

/
H Ντορέττα Παπαδημητρίου στο θέατρο Παλλάς και στην πρεμιέρα της παράστασης “Συρανό Ντε Μπερζεράκ” εμφανίστηκε με ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε cobalt blue απόχρωση με μαύρο cropped top, ψηλοτάκουνες γόβες και μαύρο blazer.

Read More

And More