Τα celebrity looks της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια βδομάδα ακόμα έφτασε στο τέλος της, οι αγαπημένες μας celebrities και πάλι κυκλοφόρησαν και οι επιλογές τους στο ντύσιμο είχαν πολύ ενδιαφέρον…

Όπως συνηθίζoυμε λοιπόν κάθε εβδομάδα συγκεντρώσαμε και αυτή τη φορά τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε και σου τις παρουσιάζουμε για να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη.

Εσύ ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Στο πάρτι για το λανσάρισμα της σειράς CHOO.08° του οίκου Jimmy Choo, η Poppy Delevingne φόρεσε ένα boyfriend jeans, t-shirt και ολοκλήρωσε το look της με αξεσουάρ Jimmy Choo.

/
H Kate Bosworth φόρεσε ένα Dior φόρεμα και το συνδύασε με γόβες και clutch, Jimmy Choo.

/
Η Jaime King φόρεσε ένα Valentino φόρεμα με γόβες και clutch Jimmy Choo.

/
Η Emmy Rossum επέλεξε ένα Kaufmanfranco φόρεμα και το ταίριαξε με clutch και γόβες Jimmy Choo.

/
Ενώ η Kiernan Shipka φόρεσε ένα printed Preen φόρεμα και το ταίριαξε με Jimmy Choo γόβες.

/
Η Léa Seydoux στη συνέντευξη τύπου για την ταινία Beauty and the Beast στο Πεκίνο, φόρεσε ένα μαύρο Prada φόρεμα και το συνόδευσε με μπλε ψηλοτάκουνα πέδιλα με απλικαρισμένα λουλούδια.

/
Η Rosie Huntington-Whiteley στο Forward by Elyse Walker Event στην California φόρεσε ένα λευκό Kenzo φόρεμα το οποίο συνδύασε με μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Kate Moss στα Olivier Awards στο Λονδίνο φόρεσε jacket και παντελόνι από τη νέα συλλογή της, Kate Moss for Topshop.

/
Η Emma Stone στην πρεμιέρα της ταινίας The Amazing Spider-Man 2 στο Παρίσι φόρεσε ένα δερμάτινο Lanvin φόρεμα και το ταίριαξε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Leighton Meester στο Of Mice And Men Opening Night στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με ένα Versace gown σε midnight blue απόχρωση.

Read More

And More