Celebrities Style: Tι φόρεσαν οι stars αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια βδομάδα ακόμα έφτασε στο τέλος της, με πολλά glamorous events και οι αγαπημένες μας celebrities κυκλοφόρησαν και οι επιλογές τους στο ντύσιμο είχαν πολύ ενδιαφέρον…

Όπως συνηθίζoυμε λοιπόν κάθε εβδομάδα συγκεντρώσαμε και αυτή τη φορά τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε και σου τις παρουσιάζουμε για να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη.

Εσύ ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Alexa Chung στο dinner του mytheresa.com για την Rag & Bone στη Νέα Υόρκη, συνδύσαε ένα Rag & Bone top με μια Dries Van Noten fullskirt.

/
H Miranda Kerr στα εγκαίνια της boutique Michael Kors στη Shanghai εμφανίστηκε με ένα strapless φόρεμα Michael Kors.

/
Η Olivia Palermo σε event του Narciso Rodriguez στη Νέα Υόρκη, φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι και γόβες και ολοκλήρωσε το look της με ένα κίτρινο clutch.

/
H Zoe Saldana στο Whitney Art Party στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με ένα σατέν strapless fulldress και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Rihanna στο Christian Dior pre-spring/summer 2015 show, στο Brooklyn φόρεσε ένα σατέν baby pink φόρεμα, γόβες και clutch, όλα Dior.

/
H Suki Waterhouse σε dinner της Burberry στη Νέα Υόρκη, φόρεσε φόρεμα και μαντό, Burberry.

/
H Karolina Kurkova σε dinner του οίκου Ferragamo φόρεσε ένα λευκό outfit Salvatore Ferragamo.

/
Η Gisele Bundchen στο Rainforest Alliance Gala στη Νέα Υόρκη φόρεσε μια Jeff Garner τουαλέτα και πέδιλα στο χρώμα της μέντας.

/
Η Sarah Jessica Parker στα CLIO Image Awards στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με ένα floral φόρεμα και μαντό και ολοκλήρωσε το σύνολό της με λευκές σατέν γόβες.

/
Η Marion Cotillard στην πρεμιέρα της ταινίας The Immigrant στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή Mary Katrantzou autumn/winter 2014.

/
Η Blake Lively σε event της Gucci στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή Gucci autumn/winter 2014.

/
Η Kate Bosworth στο Harry Josh’s Pre-Met Ball Party στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με ένα μαύρο midi φόρεμα με κοψίματα και ολοκλήρωσε το look της με μαύρες μυτερές γόβες.

Read More

And More