THIS WEEK: Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Red carpet εμφανίσεις, stylish συνδυασμοί αλλά και εμπνευσμένα casual looks. H εβδομάδα που μας πέρασε δεν μας απογοήτευσε καθόλου στιλιστικά, αφού οι αγαπημένες μας celebrities κυκλοφόρησαν και για άλλη μια φορά μας παρέδωσαν μαθήματα στιλ.

Όπως συνηθίζουμε κάθε εβδομάδα, συγκεντρώσαμε τις πιο καλοντυμένες, σου τις παρουσιάζει και σου δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξεις την πιο καλοντυμένη.

Ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

/
Η Jessica Alba στα Good Morning America studios, φόρεσε ένα Antonio Berardi pre-spring/summer 2015 φόρεμα με κοσμήματα Vita Fede και Melissa Kaye και ολοκλήρωσε το look της με πέδιλα Brian Atwood.

/
Η Alexa Chung στην παρουσίαση τυ βιβλίου της στο Λονδίνο φόρεσε ένα γκρι lurex μίνι φόρεμα και το συνδύασε με μαύρες μπαλαρίνες.

/
Η Rosie Huntington-Whiteley στην πρεμιέρα της ταινίας The Expendables 3 στο Los Angeles φόρεσε μια τουαλέτα Emilio Pucci.

/
Η Taylor Swift στην πρεμιέρα της ταινίας The Giver στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα φόρεμα Monique Lhuillier’s από τη συλλογή pre-spring/summer 2015και το συνδύασε με Casadei γόβες.

/
Στο ίδιο event η Katie Holmes φόρεσε ένα φόρεμα Zac Posen από τη συλλογή spring/summer 2014 και ολοκλήρωσε το look της με Lorraine Schwartz κοσμήματα.

/
H Chloe Moretz στη συνέντευξη τύπου του If I Stay στην California φόρεσε ένα σύνολο Jonathan Saunders και το ταίριαξε με Jimmy Choo γόβες.

/
Στα Teen Choice Awards, η Hailee Steinfeld φόρεε ένα Elie Saab φόρεμα και ολοκλήρωσε το look της με Casadei γόβες και Vita Fede κοσμήματα.

/
Στο ίδιο event η Selena Gomez φόρεσε μια jumpsuit Saint Laurent με Miu Miu γόβες, Dior clutch και Jennifer Meyer κοσμήματα.


H Olga Kurylenko στην πρεμιέρα της ταινίας The November Man στο Los Angeles φορούσε ένα Michael van der Ham φόρεμα από τη συλλογή autumn/winter 2014.


Η Cate Blanchett σε μια street εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη φορούσε μια σιελ ολόσωμη φόρμα και τη συνδύασε με ένα λαδί bomber jacket και φλατ ankle boots.

Read More

And More