CELEBRITY STYLE: Ψήφισε την πιο καλοντυμένη Ελληνίδα του 2014!

Η αγαπημένη στιγμή της χρονιάς έφτασε και οι καλοντυμένες του 2014 είναι εδώ!

Κάνοντας μια αναδρομή στη χρονιά που μας πέρασε, δεν θα μπορέσουμε να προσέξουμε τις εγχώριες παρουσίες οι οποίες απέδειξαν πως οι Ελληνίδες ενημερώνονται σε σχέση με τη μόδα κι έχουν στιλ.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει λοιπόν εκείνες που ξεχώρισαν με τις στιλιστικές επιλογές τους τη χρονιά που σε λίγες ώρες μας αποχαιρετά!

Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά, δες τις 12 που ξεχωρίσαμε για εσένα και ψήφισε την δική σου αγαπημένη!

/
Η Δούκισσα Νομικού στα Μad Vma Awards εμφανίστηκε με ένα Dolce & Gabbana printed φόρεμα και το συνδύασε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Κάτια Ζυγούλη στο πάρτι του περιοδικού Madame Figaro φόρεσε ένα μίνι μωβ φόρεμα και το συνδύασε με μαύρες over-the-knee boots.

/
Η Ελένη Φουρέιρα στα Mad Vma Awards φόρεσε ένα μίνι suit-dress και το συνδύασε με χρυσές Christian Louboutin γόβες.

/
Η Demy για τη φετινή της εμφάνιση στο Fever επέλεξε ένα σκούρο κόκκινο playsuit και το ταίριαξε με αντίστοιχες suede over-the-knee boots.

/
Στο Citylink και στο πάρτι του περιοδικού Instyle, η Τάμτα φόρεσε ένα μεταλλιζέ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και ολοκληρωσε το look της με λευκό oversized blazer.


Στο ίδιο event, η Mαίρη Συνατσάκη φόρεσε ένα καμηλό δερμάτινο παντελόνι και το συνδύασε με λευκό πουκάμισο και εμπριμέ γόβες.

/
H Σίσσυ Φειδά στο Madwalk 2014 εμφανίστηκε με ένα σμαραγδί pencil φόρεμα και το ταίριαξε με animal printed πέδιλα.

/
Η Βίκυ Καγιά στο Fashionworkshop για την παρουσίαση του καινούριου δίσκου των Onirama, εμφανίστηκε με ένα μίνι μωβ φόρεμα σε γραμμή Α και το ταίριαξε με μαύρα booties.

/
H Nτορέττα Παπαδημητρίου στο Παλλάς και στην πρεμιέρα του “Συρανό Ντε Μπερζεράκ” φόρεσε ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε cobalt blue απόχρωση και το συνδύασε με μαύρο μπούστο, παλτό και ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Φαίη Σκορδά στο πάρτι του Ant1 φόρεσε ένα κόκκινο suit-dress και το συνδύασε με animal printed γόβες.

/
Η Δέσποινα Βανδή στο πάρτι για τα 3 χρόνια της Panik Records φόρεσε ένα κοστούμι σε μεταλλική μωβ απόχρωση και το συνδύασε με λευκό φανελάκι και πράσινες γόβες.

/
Η Tζένη Μπαλατσινού σε πάρτι του περιοδικού OK εμφανίστηκε με ένα πορτοκαλί pencil φόρεμα και το συνδύασε με πέδιλα σε cobalt blue απόχρωση.

Read More

And More