Οι star λατρεύουν τις γκρι γόβες! Δες πως τις φόρεσαν…

Φαίνεται ότι ο καιρός τελευταία συμβαδίζει και με την τελευταία τάση στα παπούτσια-αφού, και τα δύο είναι μάλλον γκρίζα…

Αντί για τις κλασικές μαύρες ή nude γόβες, έχουμε παρατηρήσει λοιπόν πως τα γκρι ψηλοτάκουνα παπούτσια έχουν αρχίσει να μπαίνουν ψηλά στην προτίμηση μερικών από των αγαπημένων μας, κομψών celebrities. Δεν είναι όμως μόνο μια φρέσκια, ουδέτερη απόχρωση και κατάλληλη για την εποχή, είναι ακριβώς τόσο ευέλικτη όσο το μαύρο και το nude.

Μετακινήσου λοιπόν προς τα κάτω για να δεις πώς οι stars φόρεσαν τα γκρι παπούτσια τους, και ψώνισε μερικά από τα αγαπημένα μας στιλ αν θέλεις κι εσύ να τα ενσωματώσεις στο look σου!


Emily Ratajkowski

/
Όταν η Emily βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για την προώθηση της ταινίας Gone Girl, εμφανίστηκε με ένα γκρι δερμάτινο φόρεμα και ολοκλήρωσε το look τη με επίσης γκρι, Jimmy Choo ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Jennifer Lawrence
/
Σε μια εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη, η Jennifer Lawrence φόρεσε ένα μίνι shirt-dress, το συνδύασε με μάλλινο παλτό και ολοκλήρωσε το look της με Aquazzura γκρι πέδιλα.


Keira Knightley

/
H Knightley φόρεσε ένα φόρεμα Simone Rocha, το ταίριαξε με Chanel σκουλαρίκια με διαμάντια και ολοκλήρωσε το look της με γκρι suede γόβες.

Jaime King
/
Η Jaime επέλεξε ένα Wes Gordon φόρεμα και light gray γόβες και τα συνδύασε με Calvin Klein clutch, και Jennifer Fisher κοσμήματα.

Kim Kardashian
/
Για να γιορτάσει το λανσάρισμα του νέου αρώματος της στη Μελβούρνη της Αυστραλίας,η Kardashian φόρεσε ένα λάτεξ Atsuko Kudo μπούστο και φούστα με Giuseppe Zanotti γόβες.

Kristen Stewart
/
Η Kristen Stewart επέλεξε ένα Chanel φόρεμα με Casadei γκρι γόβες για την εμφάνισή της στα 18α Hollywood Film Awards στο Λος Άντζελες.

Daisy Lowe
/
H Daisy Lowe συνδύασε την γκρι fullskirt της με λευκό crop-top και ολοκλήρωσε το look της με γκρι ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Gisele Bundchen
/
Η Gisele ταίριαξε το Chanel φόρεμά της με γκρι suede γόβες με straps.

Lupita Nyong’o
/
H Lupita Nyong’o συνδύασε το λευκό Chanel φόρεμά της με ice gray ψηλοτάκουνες γόβες.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές σε γκρι παπούτσια σε περίπτωση που θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις τα δικά σου!

Read More

And More