BEST DRESSED: Oι πιο stylish stars της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

O Ιανουάριος σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν των βραβείων, αφού ο μήνας φιλοξενεί τις Χρυσές Σφαίρες (μείνε συντονισμένη στο Tlife το πρωί της Δευτέρας για όλες τις λεπτομέρειες), καθώς και η αναταραχή των γεγονότων που τις περιβάλλουν-τα People’s Choice Awards, τα AFI Awards και τα New York Film Critics Circle Awards.

Πρώτα ήταν το Palm Springs International Film Festival Awards Gala στις 3 Ιανουαρίου, προσφέροντας μια γεύση από τα πρόσωπα που θα κυριαρχήσουν στο κόκκινο χαλί της φετινής σεζόν – περιμένουμε να δούμε πολλές εμφανίσεις από τη Reese Whitherspoon, την Julianne Moore και τη Rosamund Pike!

Μέχρι τότε όμως, και όπως κάθε Κυριακή σου συγκεντρώνουμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των stars την εβδομάδα που μας πέρασε για να ψηφίσεις την αγαπημένη σου και να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη. Ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν;


Στο W Magazine Golden Globes Party στο Los Angeles, η Amy Adams εμφανίστηκε με ένα έντονο πράσινο pencil φόρεμα και το συνδύασε με χρυσές peep-toes.


Στο ίδιο event, η Cara Delevingne φόρεσε ένα μίνι λευκό φόρεμα με διαφανείς λεπτομέρειες και το συνδύασε με μαύρα booties.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας Into the Woods στο Λονδίνο, η Emily Blunt φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή David Koma spring/summer 2015.

/
Στο National Board of Review Awards Gala στη Νέα Υόρκη, η Jessica Chastain από την Alexander McQueen pre-spring/summer 2015 συλλογή.

/
Στο ίδιο event, η Julianne Moore φόρεσε ένα Dolce & Gabbana φόρεμα με Aquazzura γόβες.

/
Στο SAG Foundation Event στη Νέα Υόρκη, η Emma Stone φόρεσε ένα outfit από την pre-autumn/winter 2015 συλλογή Lanvin.

/
Στα New York Film Critics Circle Awards στη Νέα Υόρκη, η Marion Cotillard φόρεσε ένα Dior φόρεμα.

/
Στην πρεμιέρα της 4ης σεζόν της σειράς Girls, η Karlie Kloss εμφανίστηκε με ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα και το ταίριαξε με δερμάτινο jacket και μαύρες γόβες.

/
Στο ίδιο event, η Allison Williams φόρεσε ένα Monique Lhuillier φόρεμα με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Στο Palm Springs International Film Festival Awards Gala στην California η Reese Witherspoon φόρεσε ένα Michael Kors πουά φόρεμα.

/
Στο ίδιο event, η Anne Hathaway φόρεσε λευκό πουκάμισο και maxi φούστα.

/
Στα Variety’s Creative Impact Awards στην California, η Rosamund Pike συνδύασε ένα Proenza Schouler φόρεμα, με Brian Atwood ψηλοτάκοτνα πέδιλα.

Read More

And More