BEST DRESSED: Oι πιο stylish stars της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μετά τα Grammy και τα Βραβεία BAFTA, που κυριάρχησαν στα πρωτοσέλιδα αυτή την εβδομάδα, όσον αφορά στο στιλ των celebrities, το Βερολίνο προσέλκυσε μια σειρά από ονόματα του Hollywood, στο ετήσιο κινηματογραφικό φεστιβάλ του – με αποτέλεσμα ορισμένες στιγμές κόκκινο χαλί να ανταγωνίζονται εκείνες που έλαβαν χώρα σε Los Angeles και Λονδίνο.

Από την Natalie Portman με Dior μέχρι την Kendall Jenner με Romona Keveza, μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τις πιο stylish celebrities της εβδομάδας που πέρασε. Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση και ανάδειξε την πιο καλοντυμένη!

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας Fifty Shades Of Grey στο Λονδίνο, η Dakota Johnson εμφανίστηκε με ένα Saint Laurent gown με βαθύ ντεκολτέ.

/
Στο amfAR Gala στη Νέα Υόρκη, η Coco Rocha φόρεσε ένα μπορντό σατέν gown και το συνδύασε με Harry Winston κοσμήματα.

/
Στο ίδιο event, η Julia Restoin Roitfeld εμφανίστηκε με ένα μαύρο gown με λεπτομέρειες από δαντέλα.

/
Η Toni Garrn φόρεσε ένα Elie Saab δαντελένιο φόρεμα.

/
Η Karlie Kloss επέλεξε ένα Mugler gown με βαθύ σκίσιμο.

/
Η Naomi Campbell φόρεσε ένα μωβ gown με έναν ώμο και ολοκλήρωσε το look της με ένα φαρδύ choker στο λαιμό.

/
Ενώ η Kendall Jenner φόρεσε ένα Romona Keveza φόρεμα με Harry Winston κοσμήματα.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας The Last Five Years στο Los Angeles, η Anna Kendrick φόρεσε ένα Vionnet φόρεμα και το συνδύασε με μαύρες γόβες.

/
Στο φεστιβάλ Βερολίνου και στην πρεμιέρα της ταινίας As We Were Dreaming, η Natalie Portman φόρεσε ένα Dior φόρεμα και το συνδύασε με Charlotte Olympia πέδιλα.

/
Στο Sports Illustrated Swim City event στη Νέα Υόρκη, η Lily Aldridge φόρεσε ένα μαύρο σορτς, με αντίστοιχο τοπ με cut-outs και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
H Victoria Beckham σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη, φορούσε μπεζ cropped παντελόνι, αντίστοιχο παλτό, δ’ιχρωμες γόβες και ολοκλήρωσε το look της με μια τσάντα με leopard print.

/
Στα DGA Awards στο Los Angeles η January Jones συνδύασε ένα Sandro κοστούμε με Miu Miu γόβες.

Read More

And More