Christine Lagarde: To style icon της παγκόσμιας οικονομίας…

Τον τελευταίο καιρό θα μπορούσαμε να πούμε πως η πολιτική έγινε μόδα. Και τα ενδυματολογικά σχόλια για τις εμφανίσεις των πολιτικών βρήκαν τη θέση τους ακόμα και στα δελτία ειδήσεων. Όσον αφορά στο στιλ όμως μία είναι εκείνη που της ανήκει ο τίτλος της πιο ενημερωμένης και κομψής παρουσίας. Η κυρία Lagarde ξέρει από μόδα και το αποδεικνύει…

Το 2011 η γαλλίδα οικονομολόγος Christine Lagarde ανέλαβε το ρόλο του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Tην ίδια χρονιά εμφανίστηκε στη λίστα καλοντυμένων του Vanity Fair αφήνοντας πίσω της την Carey Mulligan και την Kate Middleton. Λίγους μήνες αργότερα πόζαρε φορώντας Chanel Couture για τη Vogue.

Γνωστή για το ακριβό της γούστο, η Lagarde έχει φωτογραφηθεί με τουλάχιστον 4 Hermes Birkin τσάντες (σε κόκκινο, χρυσό, καφέ και μπλε), μια πανέμορφη tote Chanel chain bag και μία Louis Vuitton, την οποία κρατώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ το 2012, στράφηκε προς τους υπόλοιπους χρηματιστές και είπε: «Εγώ είμαι εδώ, με τη μικρή μου τσάντα, για να εισπράξω κάποια χρήματα”.

Πρόκειται για μια γυναίκα που ξέρει και αγαπά τη μόδα. Και από τους τέλειους συνδυασμούς μέχρι τις μικρές πινελιές στα looks της όλα δείχνουν ότι η Christine Lagarde, είναι ένα πραγματικό style icon.

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν, σήμερα αποφασίσαμε να ρίξουμε μια καλύτερη ματιά στο στιλ της Mrs Lagarde και να συγκεντρώσουμε μερικές από τα ωραιότερες εμφανίσεις της μέχρι στιγμής.

Δες εδώ τα 12 looks που ξεχωρίσαμε…

Read More

And More