BEST DRESSED: Oι πιο stylish stars της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Από το amfAR Gala στο Χονγκ Κονγκ μέχρι τις πρεμιέρες ταινιών στο Σίδνεϊ, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη και το Τέξας, τα red carpet events σε όλο τον κόσμο, εξασφάλισαν ένα κομψό ξεκίνημα της εβδομάδας, με τις stars να προτιμούν για τις εμφανίσεις τους looks από τα πρόσφατα catwalks για το φθινόπωρο / χειμώνα 2015-16.

Ποια ήταν όμως η πιο καλοντυμένη; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!


Στο The Hollywood Reporter Stylist Luncheon στο Λος Άντζελες, η Zoe Saldana φόρεσε ένα κεραμιδί midi φόρεμα με Jimmy Choo nude πέδιλα.


Στην πρεμιέρα της ταινίας Danny Collins στη Νέα Υόρκη, η Rose Byrne φόρεσε ένα Lanvin spring/summer 2015 φόρεμα.


Στο λανσάρισμα της γερμανικής έκδοσης του περιοδικού People στο Βερολίνο, η Diane Kruger φόρεσε ένα Alexander McQueen φόρεμα.


Στα 30th Anniversary Impact Awards στο Λος Άντζελες, η Jessica Alba φόρεσε μια ασπρόμαυρη ολόσωμη φόρμα και τη συνδύασε με μαύρες γόβες και clutch διακοσμημένο με κρύσταλλα.


Στο Balmain store opening party στο Λονδίνο, η Jourdan Dunn φόρεσε ένα Balmain πολύχρωμο φόρεμα από τη συλλογή του οίκου για το φθινόπωρο-χειμώνα 2015-16.


Στο ίδιο event, η Poppy Delevingne φόρεσε ένα Balmain σκούρο μπλε φόρεμα με κρόσσια, από τη συλλογή του οίκου για το φθινόπωρο-χειμώνα 2015-16 και το συνδύασε με over-the-knee μαύρες μπότες.


Στην πρεμιέρα της ταινίας Insurgent η Suki Waterhouse εμφανίστηκε με ένα φόρεμα από τη συλλογή Reem Acra spring/summer 2015.


Στην πρεμιέρα της ταινίας Cinderella στο Σίδνει, η Cate Blanchett φόρεσε ένα φόρεμα Roksanda από τη συλλογή pre-autumn/winter 2015.


Στη συνέντευξη της ταινίας Home στη Νέα Υόρκη η Rihanna φόρεσε μια σμαραγδί φούστα, τζάκετ και γόβες, Adam Selman.


Στο amfAR 2015 Gala στο Χονγκ Κονγκ, η Kate Moss φόρεσε ένα Marc Jacobs autumn/winter 2015 φόρεμα.


Στο ίδιο event, η Gwyneth Paltrow φόρεσε ένα customised navy-blue gown, Marc Jacobs.


Eνώ η Victoria Beckham φόρεσε ένα λευκό φόρεμα από την ομώνυμη συλλογή της για τη σεζόν autumn/winter 2015.

Read More

And More