Oι πιο στιλάτες celebrities αυτής της εβδομάδας! Δες τι φόρεσαν…

Σε κάθε τους εμφάνιση μας μαγνητίζουν με τις στιλιστικές τους επιλογές! Προκαλούν το ενδιαφέρον όχι μόνο το δικό σου αλλά πολύ κόσμου και σε πολλές περιπτώσεις όταν τις αντικρίζεις τα μάτια σου αποκτούν ρόλο scanner! Δεν είναι άλλες λοιπόν από τις λατρεμένες μας celebrities που τον τελευταίο καιρό δεν φαίνεται να κάθονται στα σπίτια τους.

Το TLIFE σου παρουσιάζει αυτές που με τις ενδυματολογικές τους επιλογές προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον την εβδομάδα που μας πέρασε…


H Rachel Bilson δημιούργησε έναν πολύ κομψό συνδυασμό με λευκό φόρεμα από δαντέλα, ροζ σακάκι με μαύρο κουμπί που συνδυάστηκε πολύ σωστά με την τσάντα. Όλα τα κομμάτια είναι από τη συλλογή Vanessa Bruno. Της Vanessa Bruno είναι και η τσάντα της Κate Bosworth. Η πάντα κομψή Οlivia Palermo φόρεσε μπλούζα Τibi με δερμάτινη φούστα σε ανοιχτή γραμμή και κράτησε τη Dior τσάντα της.


Η Gwyneth Paltrow με την Cameron Diaz παραβρέθηκαν σε party και εντυπωσίασαν με τις total black δημιουργίες τους. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ο συνδυασμός του μαύρου με μπλέ σκούρο στο σακάκι που έκανε η Cameron ενώ το λευκό μαντήλι μας αρέσει πολύ! Η Kate Moss που πήγε συνοδευόμενη από τον Christian Louboutin φόρεσε χρυσή μπλούζα με κολάν και κομψές γόβες. Ενώ η Kirsten Dunst στο party του οίκου Bulgari για τα νέα γυαλιά ηλίου επέλεξε λευκή μακριά τουαλέτα του οίκου Derek Lam.


H Liv Tyler στο party του οίκου Givenchy στο Παρίσι φόρεσε δημιουργία του οίκου, ενώ η Elizabeth Hurley δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη με το φούξια στενό φόρεμα της του σχεδιαστή Michael Kors. Η Cheryl Cole με ασπρόμαυρη δημιουργία Moschino.


H Carine Roitfeld (στην οποία αγάπη πολλή μεγάλη έχω) για το party του οίκου Givenchy φόρεσε δερμάτινη στενή ψηλόμεση φούστα με λευκό μεταξωτό πουκάμισο. Η Νatalia Vodianova με ολόλευκο στενό κομψό φόρεμα που το συνδύασε με μωβ πέδιλα εθεάθη στους δρόμους του Παρισιού, ενώ η Bianca Brandollini φόρεσε φούστα Dolce&Gabbana.


Η Charlize Theron με πολύ καλοκαιρινή διάθεση φόρεσε πράσινο φόρεμα του οίκου Chloe. H πάντα σικάτη, ό, τι κι αν βάλει, Charlotte Casiraghi με Gucci φόρεμα και πέδιλα που σε κάνουν να τα θέλεις τώρα, ενώ η Εmma Stone τίμησε την τελευταία πουά τάση με μαύρο-άσπρο μακρύ φόρεμα Luca Luca.


H Scarlett Johanson με φόρεμα Dolce&Gabbana με έντονη τη θεατρική διάθεση που το συνδύασε και μας άρεσε με λεοπάρ γόβες. Η Victoria Beckham με ροζ φόρεμα και τσάντα της ίδιας, Victoria Beckham. Και η Gwyneth Paltrow με πολύ κομψό total black σύνολο που το “έσπαγε” η καφέ τσάντα της.

Read More

And More