Τι φόρεσαν οι celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε; Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες;

Oι celebrities δεν μας απογοητεύουν ποτέ και μας δίνουν πάντα πλούσιο υλικό για να ασχολούμαστε. Είτε από το διεθνή χώρο είτε κι από την εγχώρια αγορά όλες ως σωστές γυναίκες ντύθηκαν, στολίστηκαν, βγήκαν έξω και παραβρέθηκαν σε μεγάλα events.

To TLIFE σου συγκεντρώνει τις πιο καλοντυμένες ή έστω αυτές που οι εμφανίσεις τους είχαν κάποιο στιλιστικό ενδιαφέρον και σου τις παρουσιάζει. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καθίσεις αναπαυτικά, να δεις και μετά να γράψεις αυτή που κέντρισε το ενδιαφέρον σου στιλιστικά.


Η Camilla Belle εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα πολύ εντυπωσιακό και παράλληλα μοναδικά ενδιαφέρον φόρεμα Oscar de La Renta. Η βάση του φορέματος στενό βινίλ με λευκά κρόσσια και γόβες με λουράκι που δένει στον αστράγαλο Gucci. Η εμφάνιση μας άρεσε πολύ! Η Jessica Biel επέλεξε την μαύρη δαντέλα στο maxi Valentino φόρεμα που ενώ σου μοιάζει αρκετά συντηρητικό αν παρατηρήσεις καλά τη φούστα, θα δεις πως πρόκειται για διαφάνεια. Η Κate Beckinsale με φόρεμα Michael Kors και γόβες Jimmy Choo.


Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι η Chanel Iman και μπορεί να μην σου λέει κάτι το όνομά της σίγουρα σου λέει πολλά το υπέρ-στιλάτο Valentino σύνολό της. Δερμάτινη ψηλόμεση στενή φούστα συνδυασμένη άψογα με πουά διαφανή πουκάμισο που κλείνει στο λαιμό με γιακά λευκό peter pan. Οι γόβες της είναι Christian Louboutin. H Audrey Tatou με total look Μarni. Ενώ η Blake Lively κράτησε τσάντα με τριχρωμία του οίκου Fendi.


H Charlize Theron με φόρεμα με έντονα σκισίματα στο τελείωμά του, της Stella McCartney που το συνδύασε με sexy παπούτσια με λεπτομέρεια το δίχτυ, Manolo Blahnik. H Katie Holmes επέλεξε το τζιν μπουφάν που έχει επιστρέψει δυναμικά και πάλι στην επικαιρότητα. Η Sandra Bullok σε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με κοστούμι από μαύρο σατέν, Αlexander McQueen.


H Olivia Palermo που κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση παραβρέθηκε σε event με κοντό φόρεμα Marchesa και γόβες σε nude απόχρωση, Valentino. Η Οlivia Wilde με μαύρο φόρεμα Dolce&Gabbana που το συνδύασε με λεοπάρ γόβες ενώ η Rachel Zoe, από τις πιο γνωστές στιλίστριες στην Αμερική κατέφθασε στο κόκκινο χαλί απαστράπτουσα μέσα στην μπορντό ολόσωμη φόρμα Υves Saint Laurent.


Η Sophia Bush έκανε ένα πολύ funky συνδυασμό στα ρούχα και στα αξεσουάρ της. Ενώ μας άρεσε πολύ ο συνδυασμός μαύρο με καφέ που έκανε η Roxane Mesquida στο Acne σύνολό της. Η Εβελίνα Παπαντωνίου στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια με πολύ κομψή καμπαρντίνα και τσάντα Chanel.


Ενώ από τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε ήταν αυτή της Δήμητρας Ματσούκα με στενό παντελόνι τζιν σε γκρι απόχρωση που το συνδύασε με πουκάμισο κλειστό στο λαιμό με έντονo print. Η Δέσποινα Βανδή η οποία είναι από τις πρώτες που υιοθέτησαν το ανδρόγυνο στιλ στην Ελλάδα, και μας αρέσει πολύ! Συνδύασε το μαύρο κοστούμι από την προσωπική της συλλογή, με πράσινο πουκάμισο και πρόσθεσε τα γυαλιά από τη συλλογή Victoria Beckham που δίνουν μία πιο casual πρωινή νότα. Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη με total black σύνολο από το οποίο ξεχωρίσαμε το μεσάτο σακάκι με έντονους ώμους.

Read More

And More