THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι Celebrities στο red carpet αλλά και στην καθημερινότητά τους!

Δεν υπάρχει καλύτερο κλείσιμο μιας εβδομάδας από το να κάνεις ανασκόπηση σε ό, τι φορέθηκε από τις λατρεμένες celebrities. Αυτήν τη φορά όμως το TLIFE σου συγκεντρώνει όχι μόνο εκείνες που περπάτησαν σε κάποιο red carpet και κέρδισαν τις εντυπώσεις αλλά και όσες εμφανίστηκαν δημοσίως μέσα στην καθημερινότητά τους και ο φωτογραφικός φακός δεν δίστασε να τις απαθανατίσει.


Στο party που διοργάνωσε ο οίκος Chanel μαζί με το μουσείο MOMA της Νέας Υόρκης ώστε να τιμήσουν τον Pedro Almodovar παραβρέθηκαν πολλές επώνυμες που θεώρησαν πως ήταν μία πολύ καλή αφορμή για να φορέσουν τα “καλά” τους. H Blake Lively επέλεξε να κάνει ένα mix and match με φούστα και top από την χειμερινή συλλογή του οίκου Chanel. Η Lara Stone με mini φόρεμα Calvin Klein σε ύφος 70s και απόχρωση του χρυσού κέρδισε τις εντυπώσεις ενώ η Μiranda Kerr με απόλυτα κομψό φόρεμα που αναδεικνύει τη σιλουέτα της, με υπογραφή Peter Piloto ήταν από τις πρώτες που περπάτησαν στο red carpet.


H Miranda Kerr σε εμφάνισή της μαζί με το παιδί της έκανε έναν πολύ chic – casual συνδυασμό με το δερμάτινο σε απόχρωση του καφέ παντελόνι της να μαγνητίζει και το τζιν πουκαμισό της να δίνει αυτήν την πινελιά που μετατρέπει το όλο στιλ σε καθημερινό. Η Victoria Beckham με την κόρη που δεν αποχωρίζεται ποτέ, φωτογραφήθηκε στο αεροδρόμιο με τζιν και γούνα από την casual σειρά της προσωπικής της συλλογής, dvb. Eνώ η Jennifer Garner παρέα με την κόρη της που πήγανε να φάνε πρωινό επέλεξε casual στιλ στα ρούχα της με μία χυτή ζακέτα, τζιν, μπαλαρίνες και εμπριμέ πουκάμισο να φτιάχνουν το σύνολό της.


Η Gwen Stefani σε επίσημη εμφάνισή της επέλεξε μαύρο φόρεμα Carven και το συνδύασε με παπούτσια peep toes σε απόχρωση του μπλε. Η Νicole Richie έκανε μία επιβλητική επιλογή σε φόρεμα Julien Macdonald σε κοραλί χρώμα με τη διαφάνεια στο κάτω μέρος του να προδίδει τα ασημένια πέδιλά της. Ενώ η Nikki Reed που αυτές τις μέρες την συναντάς παντού λόγω του promo της νέας της ταινίας, επέλεξε maxi φόρεμα Jenny Kanye σε φλούο κίτρινο χρώμα που σίγουρα δεν την έκανε να περάσει απαρατήρητη.


H Angelina Jolie στο αεροδρόμιο παρέα με την πολυμελή οικογένειά της φαίνεται πως επέλεξε για το ταξίδι της ένα total black σύνολο το οποίο αποτελείται από μαύρο σωλήνα παντελόνι, μπλούζα σε χαλαρό στιλ, σακάκι, μποτάκια και μία λεπτή χρυσή αλυσίδα να κοσμεί το λαιμό της. Η Pippa Middleton δεν θα πορούσε να λείπει αφού όπου κι αν πάει δεν γλιτώνει τα flash των φωτογράφων. Αυτή τη φορά το μοντγκόμερι σακάκι της το συνδύασε με μαύρο παντελόνι και μποτάκια. Ενώ η Jessica Αlba συνδύασε το πράσινο καρό πουκάμισό της με λαδί παντελόνι, μαύρα μποτάκια και κασκόλ.


Η Αshley Green με ασπρόμαυρη μακριά τουαλέτα την οποία υπογράφει η Donna Karan. Η Ζοe Saldana της οποίας το στιλ έχει εξελιχθεί πολύ μέσα στα χρόνια φόρεσε κίτρινο φόρεμα και αξεσουάρ Michael Kors. Η Οlivia Wilde επέλεξε ένα από τα trend της σεζόν στο cocktail φόρεμά της που θέλει το ρούχο σου να έχει μία τρύπα ώστε να εκθέτει ένα μικρό κομμάτι του σώματός σου όπως είναι η κοιλιά.


Η Κate Moss καθ’ οδόν για τα γραφεία της Vivienne Westwood με μαύρο στενό παντελόνι, πανοφώρι με μεγάλα κουμπιά και έντονο τρίχωμα. Η Αllesandra Ambrosio στο αεροδρόμιο με casual εμφάνιση και ίχνος μακιγιάζ να κρατάει την Birkin, Hermes τσάντα της από το ένα χέρι και στο άλλο τη Louis Vuitton, ενώ η Ηeidi Klum με αθλητική αμφίεση να πηγαίνει προς το χώρο του γυρίσματος.

Read More

And More