Tα 10 looks της Miranda Kerr που λατρέψαμε και θέλουμε να κάνουμε κι εμείς! Eσύ;

Δεν είναι λίγες οι φορές που όμορφα κορίτσια, μοντέλα στο επάγγελμα, όταν βγαίνουν από το δωμάτιο με τους ειδικούς ξαφνικά μετατρέπονται είτε σε απόλυτα αδιάφορες περσόνες είτε σε βασίλισσες του κιτς. Και ναι, πονάς, που τόση ομορφιά πάει χαμένη! Είναι λίγες αυτές που έχουν άψογες αναλογίες, προσωπικότητα έντονη και αισθητική που σε κάνει να παραδέχεσαι πως ναι, αυτή η γυναίκα τα έχει όλα (σημείωσε και τον Orlando Blum ). Στην περίπτωση της Miranda Kerr λοιπόν το παραπάνω φαίνεται να μην ισχύει γιατί όχι μόνο είναι κούκλα αλλά έχει και στιλ που σε κάνει να θέλεις να το παρακολυθείς καθημερινά από πολύ κοντά και γιατί όχι να το κάνεις κι εσύ.

Η Miranda Kerr που αν μη τι άλλο είναι μία από τις πιο sexy γυναίκες του πλανήτη -δεν είναι τυχαίο πως είναι άγγελος της Victoria Secret- είναι η απόδειξη πως το να έχεις τέλειες αναλογίες δεν χρειάζεται να τις υπερτονίζεις αλλά να τις αναδεικνύεις με το σωστό τρόπο.
Η Miranda ακολουθεί λιτές γραμμές στα ρούχα, γήινες αποχρώσεις, δεν αγαπάει τα υπερφορτωμένα look, ανακυκλώνει τα αξεσουάρ και κάποια βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της. Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη. Άλλωστε το στιλ δεν βγαίνει μέσα από εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αλλά από το τι επιλέγεις να φορέσεις για να βγάλεις το σκύλο σου βόλτα ή να πας σε ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Το στιλ της Miranda Kerr θα το χαρακτήριζα ως ultra – chic! ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ 10 LOOKS ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ.

Read More

And More