Ντύσου όπως οι σταρ… με λιγότερα χρήματα!

Κάθε μέρα περνάνε μπροστά από τα μάτια μας χιλιάδες φωτογραφίες από τους σταρ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και πάντα το θέμα της συζήτησης είναι “Τι φόρεσε πάλι;” Οι παπαρατσίστικες λήψεις έξω από το σπίτι τους ή πηγαίνοντας για ψώνια σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι και εγώ θα μπορούσα να συνδυάσω τα κομμάτια που έχω στη ντουλάπα μου έτσι και να έχω το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα!

Εμείς απομονώσαμε τις πέντε αγαπημένες παπαρατσίστικες φωτογραφίες και με τη βοήθεια της Fashion Editor του TLIFE δημιουργήσαμε τα ίδια looks με πολύ μικρό budget. Δες εδώ όλες τις φωτογραφίες και δες πως να το φέρεις στα μέτρα σου, οικονομικά και στιλιστικά!

Κάνε κλικ πάνω στην κάθε φωτογραφία για να δεις που θα βρεις το κάθε κομμάτι και πόσο κοστίζουν!

Η Kate Moss δεν είναι απλώς ένα style icon, είναι ένας θρύλος του κόσμου της μόδας, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της βιομηχανίας με όλα τα σκάνδαλα, τα εξώφυλλα, τις καμπάνιες και τα εκατομμύρια ευρώ που συνεπάγεται αυτό! Η ζωή της έχει πολλά ups και πολλά περισσότερα downs αλλά χωρίς αμφιβολία η ίδια έχει εμπνεύσει και έχει επηρεάσει τη ροή της μόδας για τα τελευταία 17 χρόνια. Εκτός από μούσα μεγάλων σχεδιαστών έχει γίνει και η ίδια σχεδιάστρια για την βρετανική εταιρία Top Shop. Σε κάθε της βήμα τα φλας των παπαράτσι αστράφτουν γύρω της και κάθε λήψη γίνεται αφορμή για νέα trends.

Όλοι μιλούν για τη διάδοχο της Sarah Jessica Parker! H Blake ξέρει να παίζει με τους κανόνες της μόδας και σπάνια χάνει! Η Anna Wintour την έχει κάνει συμβασιούχο για τα εξώφυλλα της αμερικάνικης Vogue αφού ξέρει να ποζάρει καλύτερα και από μοντέλο και τα tabloids δεν έχουν φθείρει το status της. Ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στο Gossip Girl ως Serena van der Woodsen απογείωσε την καριέρα της που είχε ξεκινήσει ήδη από την τρυφερή ηλικία των 11 και σήμερα έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο fashion icon. Η πρόσφατα χωρισμένη Blake δεν αναπαύεται στις δάφνες του Gossip Girl αλλά ετοιμάζεται να κατακτήσει και την μεγάλη οθόνη, με πρώτη στάση την ταινία “The Town”. Και οι φήμες που έχεις ακούσεις για το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να ποζάρει γυμνή για αντρικό περιοδικό είναι ανυπόστατες.

Η Kylie Minogue έφερε το big bang στη μουσική και τη μόδα! Η συνεισφορά της στην ποπ κουλτούρα μας μπορεί να συγκριθεί μόνο με το θεάρεστο έργο της Madonna! Από τη δεκαετία του ’90 και μέχρι σήμερα έχει φέρει πολλά θέματα στο τραπέζι των συζητήσεων γύρω από τις τάσεις τόσο με τις νότες της όσο και τα μικροσκοπικά σορτσάκια της! Οι προσωπικές της σχέσεις με σχεδιαστές όπως Jean Paul Gaultier, Dolce & Gabbana και Peter Dundas από τον οίκο Pucci την φέρνουν πάντα στην πρώτη θέση των fashion shows κάθε χρόνο! Το ιδιαίτερο στιλ της είναι πάντα άξιο προς μίμηση είτε βρίσκεται στην πόρτα του σπιτιού της είτε περπατάει στο κόκκινο χαλί!

Η πρώτη της φωτογραφία μετά από την έξοδό της από το κέντρο αποτοξίνωσης ήταν με μια Βirkin τσάντα στο χέρι! Η LiLo αγαπάει τη μόδα και τα καταφέρνει σωστά, σχεδόν πάντα! H Lindsay παρά τις αυτοκαταστροφικές της τάσεις από άποψη ναρκωτικών και αλκοόλ έχει πολλά να αποδείξει! Τόσο στην υποκριτική όσο και στη μόδα! Οι σχεδιαστές την αγαπούσαν ιδιαίτερα πριν μπλέξει με τα κέντρα αποτοξίνωσης, τα δικαστήρια και την φυλακή και ως γνωστό οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο!

Οι στιλιστικές συνήθειες της Shakira είναι… αντικρουόμενες! Σαν να μιλάμε για δύο διαφορετικά άτομα! Για τις ανάγκες των συναυλιών, των video clip και του κόκκινου χαλιού ξυπνάει τη σέξι λατίνα και την ντύνει με μικροσκοπικά χρυσά φορέματα, αφρικάνικες φούστες και μπλούζες-σουτιέν. Όταν όμως βγαίνει έξω και είναι ο εαυτός της καταφέρνει πάντα να κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους και να είναι κομψή χωρίς ακρότητες και υπερβολές! Η ίδια μάλιστα δηλώνει ότι φοβάται τις μίνι φούστες και τα σορτσάκια γιατί νιώθει ότι έχει πολύ μεγάλη περιφέρεια και χοντρά μπούτια. Μάλιστα έκανε 10 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει την εμμονή της.

EXTRA INFO: Μοιάζεις με κάποια σταρ; Όλοι σου λένε ότι είσαι σωσίας μιας Ελλήνιδας ή ξένης celebrity; Θέλεις να κάνεις μια φωτογράφηση με διάθεση paparazzi στους δρόμους της Αθήνας; Στείλε μας τη φωτογραφία σου στο photos@tlife.gr με την ένδειξη “ΓΙΑ COPY THE LOOK” και το τηλέφωνό σου και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να σου χαρίσουμε μια φωτογράφηση.

Styling: Σοφία Σούζα
Βοηθός styling: Χριστίνα Αλιώτη

Φωτογράφος: Γεράσιμος Φρόνιμος
Μοντέλο: Elena (WE Models)

Read More

And More