Η νέα εμμονή των σταρ είναι η δαντέλα!

Η δαντέλα είναι ο πιο παλιομοδίτικος τρόπος να πεις ότι νιώθεις σέξι! Η εορταστική περίοδος είναι και επίσημα εδώ και εσύ ψάχνεις τρόπους για να ανανεώσεις τις βραδινές σου εμφανίσεις! Εμπιστεύσου τη δύναμη της δαντέλας. Δεν θα σε κάνει να νιώσεις σαν να διακτινίστηκες στην κακή πλευρά της δεκαετίας του ’80 αλλά θα σε φέρει πιο κοντά στη σαγηνευτική πλευρά του εαυτού σου!

ΜΑΥΡΗ ΔΑΝΤΕΛΑ

H μαύρη δαντέλα είναι μια κλασική κομψή επιλογή συνώνυμη με τον ερωτισμό, τη σαγήνη, την αποπλάνηση! Είναι στιλάτη και σέξι χωρίς να είναι πρόστυχη! Η Κάτια Ζυγούλη (με Prada) και η Heidi Klum επιλέγουν ένα φόρεμα κατασκευασμένο εξολοκλήρου από δαντέλα σε μίντι και μάξι αντίστοιχα. Η Julianne Moore, η Blake Lively, η Rihanna και η Hillary Swank επιλέγουν μια πιο διπλωματική οδό φορώντας μαύρο φόρεμα με έντονα στοιχεία δαντέλας στο μπούστο ή στο τελείωμα. Η Taylor Swift και η Dita Von Teese σε πιο glamorous εμφανίσεις συνδυάζουν παγιέτες με δαντέλα, ένα συνδυασμός που απαιτεί έντονη προσωπικότητα για να τον υποστηρίξεις.

ICE AGE

Στη λευκή δαντέλα ελοχεύει ένας σημαντικός κίνδυνος! Θα πρέπει να προσέξεις το μήκος και το χτένισμα για να μην θυμίζεις… πρόβα νυφικού! Το βασικό μήκος της σεζόν είναι το μίντι! Μπορείς να το φορέσεις με δύο μανίκια όπως η Taylor Swift, με ένα μανίκι όπως η Milla Jonovich ή χωρίς μανίκια όπως η Dasha Zhukova! Μας αρέσει πολύ η επιλογή της Keira Knightley να συνδυάσει το λευκό μίντι δαντελένιο φόρεμά της με μαύρο σακάκι! Ακολούθησε την!

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Η κόκκινη δαντέλα μιλάει απευθείας στο αντρικό υποσυνείδητο! Οι lingerie αναφορές που έχει, ξυπνάνε τα ανδρικά ένστικτα και οδηγούν κάθε αρσενικό βλέμμα πάνω σου! H Megan Washington και η Michelle Williams επιλέγουν κόκκινα δαντελένια φορέματα μέχρι το γόνατο τόσο ρομαντικά που γίνονται σχεδόν επικίνδυνα. Η Rihanna με Elie Saab αφήνεται στο ρόλο του μοιραίου θηλυκού που της ταιριάζει τόσο πολύ…

Extra Tips:

-Η δαντέλα ταιριάζει απόλυτα με το εορταστικό πνεύμα της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων, αλλά μην ξεχνάς πότε πως Less is More. Προσοχή στις δόσεις, προσοχή στις ισορροπίες, προσοχή στις υπερβολές!
-Μην παραμορφώνεις την εικόνα σου με πολλά περίτεχνα patterns δαντέλας. Προτίμησε μόνο ένα σε κάθε εμφάνιση.
-Μην μπλέκεις πολλά χρώματα μαζί με τα δαντελένια σου φορέματα.
-Προτίμησε να κρατήσεις μίνιμαλ αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες είναι ιδανικό συμπλήρωμα για ένα δαντελένιο φόρεμα.

Read More

And More