Star choices! Οι celebrities φοράνε Dolce&Gabbana…

O οίκος Dolce&Gabbana ιδρύθηκε το 1985 από τους Ιταλούς σχεδιαστές Domenico Dolce και Stefano Gabbana που συναντήθηκαν το 1982. Το πρώτο τους show πραγματοποιήθηκε το 1985 στο Μιλάνο όπου και διατήρησαν μέσα στα χρόνια ως έδρα τους αναδεικνύοντας και αναβαθμίζοντας, αν το θέλεις, την Ιταλική μόδα και κάνοντας τον οίκο συνώνυμο της Ιταλικής μόδας. Το 1989, η Madonna πρώτη τους επιλέγει και τους φοράει στο Φεστιβάλ των Καννών. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Η επιτυχία, εμπορική και μη, πολύ μεγάλη! Και ο οίκος Dolce&Gabbana μέσα σε λίγα χρόνια καθιερώθηκε στον χώρο της μόδας δημιουργώντας δύο brands κάτω από την ίδια επωνυμία. Την πιο luxurious συλλογή, που φέρει ολόκληρη την επωνυμία Dolce&Gabbana αλλά και μία πιο νεανική – casual την D&G.

Όπως κάθε οίκος, έτσι κι αυτός συμβολίζει κάτι μέσα στο χώρο της μόδας. Ένας συμβολισμός που δημιουργείται ασυνείδητα μέσα στα χρόνια λειτουργίας, από την πορεία του οίκου αλλά κι από τους ανθρώπους που επιλέγουν να τον φορέσουν.

Αυτό είναι και το μυστικό της label μανίας. Θέλεις να την φοράς γιατί θέλεις να ταυτίζεσαι με αυτό που συμβολίζει. Ας αφήσω όμως την πολυλογία κι ας πούμε πιο ουσιαστικά πράγματα. Όπως ότι επίσημα πλέον μία εκ των δύο εταιριών του οίκου ανήκουν στην ιστορία αφού η σειρά D&G, με επίσημη ανακοίνωση των σχεδιαστών, ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Το TLife σου συγκεντρώνει όλες τις celebrities που έχουν επιλέξει να φορέσουν μέσα στα χρόνια φορέματα και δημιουργίες των σχεδιαστών. Το ενδιαφέρον σε αυτή την έρευνα είναι πως η γκάμα είναι τεράστια αφού αγαπιέται από εποχιακές διασημότητες μέχρι χρυσούς αστέρες του Hollywood.

H Isla Fisher η αλλιώς η πρωταγωνίστρια της ταινίας Confessions of a Shopaholic επέλεξε δημιουργία μπεζ με κεντημένη λεπτομέρεια. H Miley Curys με maxi απόλυτα νεανικό και αέρινο φόρεμα των σχεδιαστών. Η Fergie επέλεξε το πιο πρόσφατο trend των σχεδιαστών για την φετινή σεζόν, τα αστεράκια. Τα φόρεσε σε mini στενή διχρωμία κίτρινο – μαύρο.

Δυνατή απόδειξη πως ο οίκος απευθύνεται σε όλους οι red carpet εμφανίσεις σε εκδηλώσεις όπως τα Οscar αλλά και τα Golden Globes. Η Penelope Cruz επέλεξε μακρύ φόρεμα σε old Ηollywood γραμμή στολισμένο με φτερά. H Sarah Jessica Parker με την μεγάλη επιστροφή της λευκής δαντέλας. Φόρεμα από την συλλογή Dolce&Gabbana για την Ανοιξη-Καλοκαίρι που μας πέρασε και που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Ενώ η Jennifer Aniston φόρεσε maxi μαύρη τουαλέτα με διαφάνεια στο τελείωμά της.

H Blake Lively η νέα celebrity trend-setter φόρεσε λευκή δαντέλα σε mini έκδοχή δίνοντας μία πιο ανάλαφρη και νεανική διάθεση. Η Scarlett Johanson με εμπριμέ στενό φόρεμα της πρηγούμενης σεζόν. Ενώ η Rihanna ως pop είδωλο επέλεξε πουά σε έντονες αποχρώσεις της σειράς D&G.


H Halle Berry με απίστευτα θηλυκό μαύρο maxi φόρεμα που αναδείκνυε τις καμπύλες της. Η Αnne Hathaway με εμπριμέ στράπλες φόρεμα. Ενώ η Jennifer Lopez φόρεσε λευκό pencil φόρεμα χαρακτηριστικό στιλ των Dolce&Gabbana.


Tέλος τρείς πολύ κομψές κυρίες ανέδειξαν το στιλ τους διατηρώντας minimal διάθεση. Η Eva Herzicova με πουά και λεοπάρ συνδυασμό. Η Αngelina Jolie με μεταξωτή μπλούζα και μαύρη φούστα μέχρι το γόνατο και η Uma Thurman με κατάλευκο στενό φόρεμα που το συνδύασε με πέδιλα σε ασημένια απόχρωση.

Read More

And More