Ακόμα και οι star φοράνε το ίδιο ζευγάρι παπούτσια πολλές φορές!

Οι έξυπνοι shoppers επενδύουν συνήθως σε ένα ακριβό κομμάτι και όχι σε πολλά φθηνά. Αυτό το κομμάτι μπορεί να είναι κάτι κλασικό ώστε να συνδυάζεται με πολλά ή κάτι απόλυτα ερωτεύσιμο (βλ. κεραυνοβόλος έρωτας).

Κάτι που το φοράς πολλές φορές και για πολλά χρόνια σημαίνει αυτόματα ότι έχει κάνει απόσβεση στα χρήματα που έχεις δώσει -οπότε δεν κλαις τα λεφτά σου. Για να τα καταφέρει να αντέξει όμως στο χρόνο και στη μεγάλη χρήση πρέπει ποιοτικά να είναι καλό κι αυτό σημαίνει ακριβό.

Όπως και να ‘χει, για όποιους λόγους κι αν το κάνουν οι star… έρχονται και καταρρίπτουν το “απαγορεύεται με το ίδιο παπούτσι πολλές φορές”… Follow the example, darling!

H Victoria Beckham λατρεύει τα Christian Louboutin της και τα φοράει παντού! Αυτή την περίοδο έχει εμμονή με τα Bianca ύψους 14 εκ. και τα φοράει αδιάκοπα παρά την εγκυμοσύνη της! Τα επιλέγει για να πετάξει από το Los Angeles στο Λονδίνο, για να πάει στο mall, ακόμα και για το βασιλικό γάμο της καλής της φίλης Catherine! Το ίδιο ζευγάρι μπορεί να συνδυαστεί με τζιν και δερμάτινο τζάκετ, με μαύρα leggings και σακάκι ή ακόμα και με ένα από τα φορέματα της χειμερινής της συλλογής!

Και η Rihanna λατρεύει τον Christian Louboutin! Αγαπάει ιδιαίτερα τα New Decoltissimo με ύψος 8,5 εκ. σε nude χρώμα, λίγο πιο ανοικτό από τη σκούρα απόχρωση της επιδερμίδας της! Τα φοράει σε red carpet εμφανίσεις, σε τηλεοπτικές εμφανίσεις και φυσικά στις καθημερινές της βόλτες! Τα συνδυάζει με όλα τα χρώματα, τόσο τις bold αποχρώσεις της άνοιξης όσο και τους ουδέτερους τόνους ή απλώς με μαύρο! Μάλιστα έχει το ίδιο ζευγάρι Louboutin και σε μαύρο και το φοράει εξίσου συχνά!

Η Sarah Jessica Parker είναι η ανεπίσημη πρέβειρα του Nicholas Kirkwood καθώς συμπληρώνει πολύ συχνά τις εμφανίσεις της με τα “γλυπτά” δημιουργήματα! Το θράσος της στη μόδα της επιτρέπει να συνδυάσει τα ίδια εντυπωσιακά παπούτσια με φόρεμα από δαντέλα, με print ζέβρας ή με τζιν παντελόνι και δερμάτινο τζάκετ!

Η Eva Longoria είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο Brian Atwood! Έχει επενδύσει σε ένα ζευγάρι διαχρονικές μαύρες γόβες σε κλασικό σχέδιο και τις παίρνει μαζί της πάντα στο κόκκινο χαλί! Αναδεικνύουν τέλεια τα θεϊκά της πόδια και είναι ο καλύτερος σύμμαχός για τα πολύ κοντά φορέματα! Φυσικά δεν διστάζει να τα φορέσει και με baggy παντελόνια σε μίνιμαλ εμφανίσεις!

Σου άνοιξε η όρεξη για ψηλοτάκουνα; Δες εδώ τις πιο καυτές επιλογές του Tlife!

Read More

And More