Τι φόρεσε η Βίκυ Καγιά στο Next Top Model;

Όπως μας είχε ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες μέσω Twitter η Βίκυ Καγιά φόρεσε στο χθεσινό επεισόδιο ένα φόρεμα Diane Von Furstenberg από μετάξι. Στην ουσία πρόκειται για το θρυλικό wrap φόρεμα, το σήμα κατατεθέν της Furstenberg το οποίο όμως σε αυτή την περίπτωση έχει εξελιχθεί σε wrap τουαλέτα και έχει επενδυθεί με παγιέτες!
Στην Ελλάδα μπορείς να το βρεις στις διευθύνσεις : Ξάνθου 5, Κολωνάκι τηλ.: 210 3624004 και Κολοκοτρώνη 14, Κηφισιά, τηλ.: 210 8081999.

Και αν σας ρωτήσει από που είναι η Furstenberg να της πείτε (για να μην αρχίσει να φωνάζει πάλι, όπως χτες) ότι είναι Βελγοαμερικανίδα και έχει γίνει διάσημη χάρη στο “σύμβολο” wrap dress! Ο τίτλος Von Furstenberg προέρχεται από τον πρώτο της γάμο με τον πρίγκιπα Egon of Fürstenberg. Όταν χώρισε κράτησε μόνο τον τίτλο και κάποια μηδενικά στον τραπεζικό της λογαριασμό. Το καλοκαίρι ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει τη μισή της περιουσία στον οργανισμό Giving Pledge μια πρωτοβουλία του Bill Gates που έχει ως σκοπό να πείσει τους 80 πιο πλούσιους πολίτες της Αμερικής να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων και των ανισοτήτων της κοινωνίας. Φέτος συμμετείχε ως κριτής στο 15ο κύκλο του America’s Next Top Model.

Read More

And More