Sexy and super trendy! Oι celebrities προτιμούν leopard πανοφώρια…

Οι celebrities σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ κι αρκετό καιρό έχουν ενσωματώσει το λεοπάρ trend στη γκαρνταρόμπα τους ποικιλοτρόπως. Ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους είναι το πανοφώρι είτε σε στιλ γούνας, είτε γκαμπαρντίνας είτε απλά σε jacket και οφείλω να ομολογήσω πως του πάει πολύ.

To λεοπάρ για κάποιο λόγο, ανεξήγητο, στην χώρα μας θεωρείται κιτς. Ίσως επειδή είναι συνδεδεμένο στο μυαλό μας με μία συγκεκριμένη κατηγορία αισθητικής ή επειδή τα media για να εκφράσουν αυτή τη κατηγορία χρησιμοποιούσαν αυτό το trend ως αγαπημένο αξεσουάρ. Η αλήθεια από το κόσμο της μόδας -που ξέρει τι λέει- είναι άλλη και η ώρα να απενοχοποιήσεις το λεοπάρ και να το ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου έχει φτάσει -μην σου πω πως ίσως έχει αργήσει.

Κι αν σου αρέσει να κατηγοριοποιείς τα πράγματα να σου πω πως η λεοπάρ γκαμπαρντίνα ή παλτό είναι αυτό που επιλέγουν οι λίγο πιο συντηρητικές ενώ η λεοπάρ γούνα είναι το απόλυτο πανοφώρι των rock chicks.

Το ΤLIFE επέλεξε τις πιο αγαπημένες και σου παρουσιάζει πως φόρεσαν την animal print λατρεία. Η καθεμιά έχει τελείως διαφορετικό στιλ και το ενσωμάτωσε ανάλογα με το προσωπικό της στιλ.


H Gisele φόρεσε σακάκι λεοπάρ πάνω από τζιν σορτσάκι και t-shirt αποδεικνύοντας πως το λεοπάρ μπορεί να φορεθεί και να κάνει ένα πολύ casual trendy look.
Η μικρή αδερφή της Beyonce, Solange Knowels επέλεξε λεοπάρ γούνα να φορέσει πάνω από το λευκό πουκάμισο και το δερμάτινο σορτσάκι της.
Ενώ η Alexa Chung αποδεικνύει πως το trend όντως μπορεί να φορεθεί παντού αφού το φόρεσε σε festival στην Αγγλία πριν από ένα χρονό.


Η Αlexa Chung φαίνεται πως έχει μεγάλη ποικιλία από λεοπάρ γούνες αφού τη φόρεσε σε βραδινή της έξοδο και τη συνδύασε πολύ ωραία με κόκκινο φόρεμα και κόκκινο κραγιόν χωρίς να χάνει ούτε στιγμή το κομψό της στιλ.
Η Rosie Ηuntington φόρεσε κοντή γούνα ενώ η Lilly Alllen φόρεσε την αρκετά φαρδιά version της.


Τώρα εάν σε εξιτάρει το στιλ αλλά είσαι πιο κλασική από ότι είναι οι παραπάνω κυρίες η Nicole Kidman επέλεξε γκαμπαρντίνα λεοπάρ ώστε να αναδείξει το total black look της.
Η Angelina Jolie φόρεσε τζιν και κόκκινες γόβες και αποθέωσε το στιλ της δένοντας σφιχτά γύρω από τη μέση της τη ζώνη της λεοπάρ γκαμπαρντίνας της, ενώ η Niki Hilton φόρεσε γούνινο μακρύ σακάκι σε λεοπάρ απόχρωση σε βόλτα της στο Beverly Hills.


Eάν δεν σε έχει πείσει ακόμα πως η λεοπάρ γούνα είναι απόλυτα μοδάτη και κομψή αρκεί να τη φορέσεις σωστά ειδού το ατράνταχτο επιχείρημα που σου παραθέτω. Η Jackie Kennedy Onassis ήταν λάτρης του trend.
Το ίδιο και η Kylie Minogue αλλά και η σύζυγος του Tom Cruise, Katie Holmes.

Read More

And More