Το πρώτο εξώφυλλο της μέλλουσας βασίλισσας Κ. Middleton

Διόλου φειδωλός δεν ήταν ο βρετανικός τύπος απέναντι στην Kate Middleton τις τελευταίες εβδομάδες! Όλα τα tabloids γέμισαν από φωτογραφίες των αρραβώνων και φυσικά ο επικείμενος γάμος συγκαταλέγεται στα πιο σημαντικά γεγονότα της ατζέντας του 2011!

Η Katie έχει αρχίσει να εξελίσσεται και σε fashion icon! Το μπλε Ιssa φόρεμα της, από την ανακοίνωση των αρραβώνων εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες ενώ τα supermarket Tesco δημιούργησαν αντίγραφο του και το πούλησαν προς 20 λίρες!

Το Φεβρουάριο η Katie θα φιλοξενηθεί για το εξώφυλλο του βρατανικού Tatler! Όχι, δεν έδωσε συνέντευξη και όχι, δεν φωτογραφήθηκε για το τεύχος! Η ομάδα του Tatler αποφάσισε να την τιμήσει δημιουργώντας έναν πίνακα με έμπνευση το πορτρέτο της Marilyn Monroe που ζωγράφισε ο Andy Warhol 4 δεκαετίες νωρίτερα!

Και επειδή οι παραλληλισμοί της Kate με την Diana, τη μητέρα του William, δεν έχουν τέλος αξίζει να θυμηθείς ότι ο Βασιλιάς της Pop Art είχε φιλοτεχνήσει το πορτραίτο της Lady D το 1982, ενώ το πρόσωπό της είχε κοσμήσει πολλές φορές το εξώφυλλο του Tatler!

Read More

And More