Overknee Boots! Οι σταρ που τις λατρέψανε…

Φέτος είχαν την τιμητική τους. Οι μπότες πάνω από το γόνατο υπήρχαν παντού. Στο φως της μέρας, στη λάμψη της νύχτας και φυσικά συνεχίζουν την “καριέρα” τους ακάθεκτες και τις κρύες μέρες της Άνοιξης.

Οι σταρ σε κάθε γωνιά του πλανήτη τις φοράνε σε κάθε περίσταση… Άλλες φορές τις συνδυάζουν με μίνι κι άλλες με κολάν. Εξαρτάται από το χώρο και το χρόνο.

Για δες…

H Κάτια Ζυγούλη συνδυάζει τις Casadei nude μπότες της με μαύρο φόρεμα, κάπα και clutch από φίδι. H Δούκισσα Νομικού επιλέγει πανύψηλες μπότες Barbara Bui για να τις συνδυάσει με μια φούστα από την pre-collection για την Άνοιξη του 2011 του οίκου Isabel Marant κι ένα μπούστο από την ανοιξιάτικη συλλογή Elisabetta Franchi. Η Victoria Beckham παρά την εγκυμοσύνη της συνεχίζει να φοράει ψηλοτάκουνα, αυτή τη φορά τις μπότες “RZ” του Brian Atwood. Οι συγκεκριμένες μπότες έχουν πάρει το όνομά τους από την στιλίστρια του Holywood Rachel Zoe, ενώ έχουμε δει και την Kim Kardashian να τις φοράει!

Η Heidi Klum διδάσκει πωςφοριούνται οι μπότες πάνω από το γόνατο σε πρωινές εμφανίσεις! Συνδυάζει τις Jimmy Choo ‘Huntress’ μπότες της με skinny τζιν, Τ-shirt και ένα ασύμμετρο τζάκετ Suno. H Kylie Minogue αποδεικνύει ότι ο συγκεκριμένος τύπος μπότας δεν φοριέται μόνο από ψηλές γυναίκες! Με το σωστό styling μπορεί να τις φορέσει κάθε γυναίκα! Η Φαίη Σκορδά τολμάει ένα πολύ δύκολο εγχείρημα: φλατ και πάνω από το γόνατο!

Κάνε κλικ στις φωτογραφίες για να διαλέξεις τις μπότες που ταιριάζουν στο δικό σου γούστο!

Read More

And More