MTV VMA 2012: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί!Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Οι εμφανίσεις στα red carpets είναι αναμφισβήτητα από τις πιο αγαπημένες μας αφού οι μεγαλύτερες σταρ της μουσικής σκηνής κι όχι μόνο βάζουν τα καλά τους, φοράνε τα αστραφτερά τους χαμόγελα και ποζάρουν στον φακό. Τα μουσικά βραβεία MTV μπορεί να μην είναι απόλυτα συνδεδεμένα στο μυαλό με τις πιο chic εμφανίσεις των επωνύμων, σίγουρα όμως έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Ένας χρόνος έχει περάσει λοιπόν από τότε που η Beyonce με το πορτοκαλί Lanvin φόρεμα της μας ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και μπορεί φέτος να μην είχαμε τόσο έντονες στιγμές, είχαμε όμως αρκετά προσεγμένες εμφανίσεις.

Η Rihanna με νέο φρέσκo look στα μαλλιά, εμφανίστηκε με πολύ καλή διάθεση – πως να μην είναι άλλωστε με τόσες υποψηφιότητες – μέσα σε ένα λευκό, πολύ λιτό φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της και αναδείκνυε την πλάτη με την υπογραφή Adam Selman. Δεν χρησιμοποίησε κανένα αξεσουάρ και συνδύασε το φόρεμά της με ένα ζευγάρι δερμάτινα πέδιλα σε γήινη απόχρωση.

Η τραγουδίστρια της pop Pink επέλεξε ένα μεταλλικό φόρεμα σε ίσια γραμμή με μακριά μανίκια που αγκάλιαζε τις καμπύλες του σώματός της και είχε την υπογραφή της Stella McCartney.

Η Μiley Curys έδωσε το “παρων” με μαύρη τουαλέτα Emilio Pucci που άφηνε μία αρκετά σκοτεινή “goth” διάθεση μέσα από τις ασύμμετρες λεπτομέρειες στο τελείωμα της και τις έντονες διαφάνειες στα χέρια και στη κοιλιά. Κράτησε τσαντάκι με την υπογραφή Edie Parker.

Μία από τις πιο ξεχωριστές φωνές της R ‘n B σκηνής, η Alicia Keys, περπάτησε το κόκκινο χαλί με ντραπέ φόρεμα σε μεταλλική οlive green απόχρωση που αναδείκνυε μέσα από ένα βαθύ σκίσιμο, το πόδι της. Ένα ζευγάρι πέδιλα και διακριτικά σκουλαρίκια και δαχτυλίδια στόλισαν την εμφάνισά της.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Rita Ora εμφανίστηκε με Emilio Pucci ολόσωμη φόρμα, με αστραφτερές πέτρες και βαθύ ντεκολτέ που το κάλυπτε μαύρη διαφάνεια. Το συνδύασε με μαύρες κλασικές γόβες Christian Louboutin και τσαντάκι clutch Jimmy Choo.

Πιο σικάτη από ποτέ η τραγουδίστρια της country Taylor Swift επέλεξε λευκό κοστούμι J. Mendel που αναδείκνυε τις άψογες αναλογίες της και το συνδύασε με χρυσά εντυπωσιακά πέδιλα Tom Ford. To σύνολο συμπλήρωναν διακριτικά κοσμήματα Lorraine Schwartz.

Η Katy Perry επέλεξε μαύρο μακρύ φόρεμα με εντυπωσιακή ουρά που είχε μέσα πινελιές από τιρκουάζ και κόκκινο. Η διαφάνεια στο τελείωμα του φορέματος της βοηθούσε να αναδειχθούν τα πόδια της, ενώ το μπούστο ήταν όλο δερμάτινο. Το φόρεμα είχε την υπογραφή του οίκου Elie Saab. Τα παπούτσια είναι Jimmy Choo.

Η πάντα εκκεντρική Nicki Minaj τόνισε τις καμπύλες τους κορμιού της μέσα από μια ολόσωμη φόρμα που σχημάτιζε δαντέλα και είχε κόκκινες γραμμές για λεπτομέρειες. Τη συνδύασε με μεταλλικές ψηλές γόβες και καπέλο.

Η Κesha με μαύρο φόρεμα στο χρώμα του δερμάτος από μαύρη δαντέλα που έδινε την αίσθηση της διαφάνειας, που το συνδύασε με ankle boots και τσάντα από φτερά.

Read More

And More