Η Michelle Obama φοράει H&M… πάλι

Δεν είναι πρώτη φορά που η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών φοράει H&M, αλλά αυτή τη φορά του δίνει πραγματικά ψυχή μέσα από τη σωστή επιλογή αξεσουάρ! Φοράει ένα ζευγάρι κίτρινες γόβες και δίνει έμφαση στη μέση με μια φαρδιά πορτοκαλή ζώνη! Το μαύρο πουά φόρεμα κοστίζει μόλις 34.95 δολλάρια και είναι ενδεικτίκο της προσπάθειας της Michelle Obama να μην κάνει κραυγαλέα ακριβές εμφανίσεις.

Δεν είναι πρώτη φορά που η κυρία Obama προτιμάει να φορέσει ένα κομμάτι από εταιρία μαζικής παραγωγής αντί για κάτι από επώνυμο σχεδιαστή! Έχει ξαναφορέσει H&M αλλά και εταιρίες όπως Target και Ricco. Από τις πρώτες μέρες της προεδρείας του συζύγου της, η Michelle έδειξε την αγάπη της για τις στιλάτες εμφανίσεις και η παγκόσμια κοινότητα μόδας έκανε λόγο για ένα ανερχόμενο fashion icon.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως νιώθει με αυτό τον τίτλο απάντησε πως απολαμβάνει τα κοπλιμέντα αλλά δεν θέλει να δείνει υπερβολικά μεγάλη σημασία στην εμφάνιση της “Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ντυθεί το πρωί μόλις ξυπνήσει. Έλπίζω να αρέσουν οι επιλογές μου στους γύρω μου αλλά δεν είναι κάτι στο οποίο συγκεντρώνομαι”

Εκτός από fashion icon, η Michelle Obama είναι και ένας σημαντικός μοχλός της οικονομίας αφού σύμφωνα με τον καθηγητή οικονομικών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης David Yermack έχει καταφέρει να φέρει 2.7 δισεκατομμύρια δολλάρια στη βιομηχανία της μόδας στην Αμερική!

Read More

And More