6 σταρ διδάσκουν: Πως να είσαι σέξι με παντελόνι!

Το πολύ κοντό σου φόρεμα δεν είναι ο μόνος τρόπος για να είσαι σέξι. Το ξέρεις, έτσι; Το παντελόνι διαγράφει με πολύ γλαφυρό τρόπο τα μυστικά των μηρών σου εξάπτοντας την ανδρική φαντασία! Το μόνο που μένει είναι να μάθεις πως να το φοράς σωστά ανάλογα με τις περιστάσεις!

Η Olivia Palermo πηγαίνει στο fashion show της ανδρικής σειράς του οίκου Ermenegildo Zegna αλλά θα μπορούσε να πηγαίνει και στο γραφείο τη δεκαετία του ’80. Επιλέγει ένα total look Agnona στα χρώματα που παίρνουν τα φυλλοβόλα κάθε φθινόπωρο, ήτοι καφέ, πορτοκαλί, λαδί και λίγο μουσταρδί! Η Kristen Bell δεν φοβάται να φορέσει άσπρο ψηλόμεσο παντελόνι το χειμώνα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να φορέσει πανύψηλα τακούνια για να δώσει ένα σέξι twist στις καμπύλες της! Η Drew Barrymore, οπτικοποιεί την απάντηση στο ερώτημα: “Πως να φορέσω παντελόνι στο club;” Συνδυάζει ψηλόμεσο παντελόνι με τοπ από στρας και σουέντ ψηλοτάκουνα! Από άποψη αξεσουάρ, αποφεύγει τα κολιέ και αρκείται σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια!

Η Angelina αγαπάει το μαύρο, αν και τελευταία το έχει απατήσει με το πράσινο και το κόκκινο! Στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας συνδύασε ψηλόμεσο παντελόνι με loose τοπ και γούνινο ζακετάκι! H Cate Blanchett με Dries Van Noten πλέει σε πελάγη γοητείας με ένα ανδρόγυνο look! Τέλος, η Victoria μας θυμίζει ότι το νέο μήκος είναι λίγο πάνω από το αστράγαλο ενώ το δέρμα -και μάλιστα κόκκινο- ανήκει στα βασικά συστατικά της συνταγής του σέξι.

Extra Tips:

-Τα ψηλόμεσα παντελόνια θέλουν κορίτσια χωρίς περιφέρεια! Δεν συνδυάζονται με μποτίνια, μόνο με γόβες, μπαλαρίνες και γενικά όλα τα παπούτσια που αφήνουν ακάλυπτο το κουτεπιέ.
-Για πανωφόρι ψηφίζουμε μπλέιζερ, όχι στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι, καλύτερα σε πιο σκούρα απόχρωση.
-Παίξε με τις ζώνες! Φόρεσε animal print, τρουκς ή φουλάρι ενώ όταν ο καιρός ανοίξει μπορεί να φορέσει απλώς ένα χοντρό σκοινί εν είδη ζώνης!
-Η κλασσική ανδρική γραμμή φέτος αλλάζει μήκος! Καλύπτει και το παπούτσι! Για άψογο αποτέλεσμα επιλέγεις πάντα ψηλοτάκουνα! Φόρεσε το και το βράδυ με γούνινο μπολερό ενώ στο γραφείο μπορείς να προσθέσεις ένα γιλέκο για να το μετατρέψεις σε ανδρόγυνο.
-Εάν δεν είσαι πολύ ψηλή, το σακάκι σου πρέπει να τελειώνει εκεί που αρχίζουν οι μπροστινές τσέπες του παντελονιού.
-Μην συνδυάσεις δέρμα και στρας! Κράτα χαμηλούς τους τόνους για να χαρείς ακόμα και το super sexy παντελόνι σου! Συνδύασε το με μπαλαρίνες, ανδρικά φανελάκια και οver sized T-shirts.

Read More

And More