Sexy Cuts! Οι celebs μας δείχνουν τη νέα σέξι πλευρά τους…

Από πότε το κέντρο βάρος του sex appeal μεταφέρθηκε στο πλάι; Ξέρουμε τη δύναμη του μπούστου, αντιλαμβανόμαστε πόσο σέξι είναι τα γυμνά πόδια, μας κόβεται η ανάσα μπροστά στις ακάλυπτες πλάτες αλλά τώρα στεκόμαστε μπροστά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, ένα νέο μέρος του σώματος που επιδεικνύουν οι celebs: τα σέξι πλαινά, τα κοψίματα που αποκαλύπτουν τα καλογυμνασμένα σημεία και δημουργούν συγκλονιστικές εμφανίσεις που προκαλούν έκπληξη και καθηλώνουν τα βλέμματα!

Η Halle Berry ανέβασε τη θερμοκρασία με ένα διαφορετικό LBD από τον οίκο Halston συνδυασμένο με εντυπωσιακά σκουλαρίκια και λιτά σανδάλια! Η Karolina Kurkova φοράει μαύρη τουαλέτα Emilio Pucci που συνδυάζει τα κοψίματα στο πλαί με ψηλό σκίσιμο στο δεξί πόδι.

Η Ginnifer Goodwin φοράει πράσινη τουαλέτα Topshop που δημιουργεί Χ στο ύψος του στήθους εκθέτοντας συμμετρικά τα πλαινά! Την ίδια φιλοσοφία ακολουθεί και η Escada τουαλέτα της Kerry Washington.

Η Ciara έχει ένα εκπληκτικό σώμα που μπορεί να υποστηρίξει σχεδόν τα πάντα! Η Emilio Pucci τουαλέτα της με τα τολμηρά ανοίγματα υπογραμμίζει τις καμπύλες της. Η Rosie Huntington-Whiteley φοράει λευκό φόρεμα Max Mara σε μίνιμαλ γραμμές που κάνει τη διαφορά με τα ιδιαίτερα κοψίματα!

Η Selena Gomez και η εκρηκτική Miranda Kerr ακολουθούν την ίδια συνταγή με Dolce & Gabbana και Michael Kors αντίστοιχα! Τα συμμετρικά κοψίματα της μάξι μαύρης τουαλέτας τους συμπληρώνονται με ψηλό σκίσιμο στο πόδι.

Read More

And More