Με ποιες μπότες είναι “κολλημένες” οι σταρ;

H ιστορία των Ugg ξεκινά από το 1978 όταν ο αυστραλός surfer Brian Smith ταξίδεψε από τη χώρα του στο Los Angeles με μια βαλίτσα γεμάτη από τις κατασκευασμένες από δέρμα προβάτου μπότες! Οι μπότες άρχισαν να γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλείς και απαραίτητο αξεσουάρ για τους surfer των δυτικών ακτών και δεν άργησαν να εξελιχθούν σε αναπόσπαστο κομμάτι του αμερικάνικου beachwear! Ποιος θα περίμενε ότι η καριέρα των UGG θα ξεκινούσε από την δυτική ακτογραμμή των ΗΠΑ και όχι από τις βουνοκορφές της Αυστραλίας;

Αρκετά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 1995 η εταιρία Deckers Outdoor Corporation αγόρασε τα διακιώματα των αυστραλέζικων UGG και ξεκίνησε να εξελίσσει το brand προσθέτοντας παντόφλες και κάποια casual κομμάτια στη συλλογή! Μέσα από μια στοχευμένη στρατηγική marketing κατάφερε να κατακτήσει όλον τον κόσμο, να περπατήσει στις πασαρέλες του Παρισιού, του Μιλάνο και του Λονδίνου, να μπει στη λίστα των 5 αγαπημένων πραγμάτων της Oprah και φυσικά να κατακτήσει τις καρδιές του παγκόσμιου star system.

H Pamela Anderson ήταν από τις πρώτες θιασώτες του trend φορώντας τις Ugg κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Baywatch. H Sarah Jessica Parker τις λατρεύει, αφού τις φοράει σε καθημερινή βάση για να πάει τα παιδιά της στο σχολείο. Και η Shakira τις λατρεύει και τις συνδυάζει ακόμα και με καλοκαιρινό outfit.

H Jennifer Aniston αναζητά την άνεση και την πολυτέλεια στην προσωπική της ζωή, ακριβώς δηλαδή ό,τι προσφέρουν οι συγκεκριμένες μπότες. H τραγουδίστρια-σχεδιάστρια Gwen Stefani έχει άποψη επί των τάσεων και αγαπάει τις UGG σε μαύρο με φλούο γραμμή ενώ και η Paris Hilton (που δεν αφήνει κάνενα trend) φοράει τις καφέ μπότες της στους δρόμους του LA.

Read More

And More