Jessica Alba, Heidi Klum, Miranda Kerr… Πως να αποκτήσεις το στιλ των σταρ!

Η αγάπη για τις celebrities και για τις ενδυματολογικές τους επιλογές είναι κάτι που έχει ρίζες πολλές δεκαετίες πριν, αφού από την ώρα που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν άνθιση οι γυναίκες έπαιρναν έμπνευση και ταυτιζόντουσαν με τις ηρωίδες άλλοτε από τον κινηματογράφο κι άλλοτε από τη μουσική βιομηχανία.

Η έξαρση του να παρακολουθείς ακόμη πιο έντονα τις ενδυματολογικές τους επιλογές και να θέλεις να μάθεις μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του ντυσίματος τους δεν είναι καινούρια αλλά έχει γίνει πιο έντονη στην εποχή του ίντερνετ -το μέσο που τα έφερε όλα πιο κοντά και που έκανε την αμεσότητα και την ταχύτητα της πληροφορίας τρόπο ζωής.

Κάθε εβδομάδα παρακολουθούμε τις επώνυμες και σου συγκεντρώνουμε τις εμφανίσεις που ξεχωρίζουμε ενώ η στήλη Copy the look μέσα στην σελίδα του fashion σου δίνει τον τρόπο να ντυθείς όπως η αγαπημένη σου σταρ με κομμάτια που θα βρεις στην ελληνική αγορά.

Αυτή τη φορά σου βρήκα 5 που το στιλ τους το αγαπήσαμε πολύ και σου βρήκαμε τα κομμάτια – πιο οικονομικά- με τα οποία μπορείς να φορέσεις το στιλ τους. Σημείωσε πως κάποια από αυτά τώρα στις εκπτώσεις θα τα βρεις ακόμη πιο φθηνά.

Anja Rubik

Για να δεις τα κομμάτια που θα δημιουργήσουν το ντύσιμο της Anja Rubik κάνε “κλικ” εδώ

Ηeidi Klum

Για να δεις τα κομμάτια που θα δημιουργήσουν το ντύσιμο της Heidi Klum κάνε “κλικ” εδώ

Jessica Alba

Για να δεις τα κομμάτια που θα δημιουργήσουν το ντύσιμο της Jessica Alba κάνε “κλικ” εδώ

Miranda Kerr


Για να δεις τα κομμάτια που θα δημιουργήσουν το ντύσιμο της Miranda Kerr κάνε “κλικ” εδώ

Diane Kruger

Για να δεις τα κομμάτια που θα δημιουργήσουν το ντύσιμο της Diane Kruger κάνε “κλικ” εδώ

Read More

And More