Τι μπορώ να φορέσω σε μια καλοκαιρινή-βραδινή έξοδο;

Οι ζεστές καλοκαιρινές νύχτες είναι ιδανικές για να είσαι δημιουργική και να παίξεις με το στιλ σου. Ξεπέρασε για λίγο το συνηθισμένο look σου με jeans και T-shirt και φόρεσε τα πάντα-από ένα κοντό σορτς μέχρι ένα ρομαντικό midi φόρεμα. Δες παρακάτω μερικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις cool-με όλη την έννοια της λέξης!

1.Must-Try Look1 : Ένα midi φόρεμα

/
Απόφυγε τα παραδοσιακά mini και maxi φορέματα του καλοκαιριού και να βρες κάτι στη μέση. Ένα midi φόρεμα με μήκος ανάμεσα στα γόνατα και τους αστραγάλους σου, δείχνει φρέσκο αλλά και κατάλληλο για το καλοκαίρι. Ταίριαξε το με ένα ζευγάρι πολύ λεπτά πέδιλα να αποκαλύψεις τη μέγιστη ποσότητα μαυρισμένης επιδερμίδας, και τόλμησε να το επιλέξεις με prints και τα χρώματα που δείχνουν αισιόδοξα και εορταστικά για την αγαπημένη μας εποχή του χρόνου!

Must-Try Look 2: Mία playsuit

/
Αν φλερτάρεις με την one-piece τάση με λίγη περιέργεια, τώρα είναι η στιγμή να κάνεις το test drive. Μια mini playsuit μπορεί να είναι άνετη αλλά και πολύ stylish. Mπορείς να την επιλέξεις είτε στην super-θηλυκή floral εκδοχή της ή σε πιο minimal και να τη συνδυάσεις είτε με γόβες ή με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Must-Try Look 3: Μία σαλοπέτα

/
Μια σαλοπέτα είναι η ιδανική επιλογή για ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ. Επειδή όμως έχει την τάση να δείχνει αρκετά casual, φόρεσε ένα πιο θηλυκό layer από κάτω, από δαντέλα ή με βολάν και ολοκλήρωσε το look με λαμπερές μεταλλικές πινελιές στα αξεσουάρ σου.

Must-Try Look 4: Ένα loose σορτς

/
Δοκίμασε ένα baggy-men inspired σορτς ως καλοκαιρινή εναλλακτική λύση του boyfriend jeans. Μπορείς να βρείς ένα με μήκος έως το γόνατο στα γυναικεία και να το επιλέξεις ένα μέγεθος ή δύο μεγαλύτερο για ένα χαλαρό look αλλά αν είσαι τολμηρή, δοκίμασε ένα από το ανδρικό τμήμα. Φόρεσε το χαμηλά στους γοφούς (με μια ζώνη!) και ολοκλήρωσε το στιλ με ένα ultra-θηλυκό ζευγάρι παπούτσια και τοπ για ένα κομψό,boy-meets-girl αποτέλεσμα.

And More