Ποιά είναι τα 3 jeans που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου;

Skinny, boyfriend, cropped, distressed … κάθε μέρα, μαθαίνουμε για ένα νέο must-have στιλ jean, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατο το να μπορέσεις να συμβαδίσεις με τις αμέτρητες τάσεις στα denim. Αλλά εάν θέλεις πραγματικά να βελτιώσεις τη συλλογή με jean σου, θα πρέπει να έχετε μόνο τρία στιλ του αγαπημένου αυτού ρούχου.

Από το κομψό, που μπορείς να φορέσεις σε μια βραδινή έξοδο, μέχρι το άνετο jeans σου, εδώ είναι οι τρεις τύποι που σίγουρα θα πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου…

1. ΣΚΟΥΡΟ & ΣΤΕΝΟ JEANS
/
Ένα σκούρο, polished jeans είναι ένα must για την ντουλάπα κάθε κομψής κυρίας. Η πιο σκούρα απόχρωση κολακεύει κάθε τύπο σώματος και εύκολα προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε εμφάνιση.

2. LOOSE JEANS
/
Όλες ξέρουμε εκείνες τις ημέρες, που απλά βαριόμαστε να πιεστούμε μέσα στα skinny jeans μας. Αυτό είναι το jeans με το οποίο μπορούμε να δείχνουμε cool , αλλά πάνω απ ‘όλα να αισθάνόμαστε άνετα.


3. ΤΟ FEEL GOOD JEANS ΣΟΥ

/
Είτε πρόκειται για ένα σκούρο skinny ή ένα ψηλόμεσο jeans, αυτό είναι το παντελόνι που νιώθεις καλύτερα όταν το φοράς. Και όταν πρόκειται για αυτό, το μόνο που χρειάζεται για να το φορέσεις είναι ένα απλό t-shirt και το αγαπημένο σου ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια.

And More