Πως μπορώ να καθαρίσω τα πάνινα παπούτσια μου;

Το να καθαρίσεις τα πάνινα παπούτσια σου είναι πολύ απλό κι έυκολο. Και δεν υπάρχει κάτι πιο αποκρουστικό από τους λεκέδες και τις λάσπες στα λευκά σου παπούτσια.

Έτσι λοιπόν κι αφού σου το υπογράφω πως η λύση της μαμάς είναι είτε να τα πετάξει για να απαλαχτεί από αυτά μία δια παντός είτε να σου τα βάλει στο πλυντήριο και να βγούν δύο νούμερα μικρότερα με τους πάτους στο εσωτερικό να θυμίζουν πλάτη καμήλας. Βρήκα στο διαδίκτυο κάτι πάρα πολύ ενδιαφέρον που το δοκίμασα και φύγαν οι λεκέδες απο τα δικά μου λευκά παπούτσια.

Λοιπόν πέρνεις τα παπούτσια, πέρνεις κι ένα πανί. Αφού βρέξεις το σημείο από το πανί που θα χρησιμοποιήσεις βάζεις απόρρυπαντικό επάνω στο λεκέ ( μην καταφύγεις σε υπερβολέςκαι λίγο αρκεί) και με την βρεγμένη πλευρά από το πανί σου τρίβεις μέχρι να εξασθενήσει ο λεκές και να μείνει μία νωπή κυλίδα. Για να καθαρίσεις τυχόν υπολλείματα πάρε ένα άλλο κομμάτι -στεγνό- από το πανί σου και τρίξτο απαλά ώστε να απορροφήσει ότι έμεινε.

Πρόσεξε τώρα τι άλλο διάβασα. Εάν η σόλα σου είναι δερμάτινη και λευκή μπορείς να πάρεις μία οδοντόβουρτσα και αφού βάλεις λίγη οδοντόπαστα επάνω της να τρίψεις τη λερωμένη επιφάνεια μέχρι να επανέλθει ξανά στη λευκή της απόχρωση.

And More